Ifarrg 27.05.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam. Mam już rozłożone rurki od wody , kanalizację, oraz trochę peszli z poprowadzonymi przewodami elektrycznymi w nich. Ponieważ kolejność u mnie będzie taka, że najpierw wylewki, a dopiero później suche tynki, już dziś nurtuje mnie pytanie, jak potem poukładać izolacje na chudziaku, żeby to miało sens. Mętlik rurkowy na chwilę obecną wygląda tak: pom. techniczne łazienka A miejscami dojdzie jeszcze odkurzacz centralny. Pytanie: Pod rurki z woda będę kładł jeszcze styropian, więc z folią nie byłoby problemu. ale już np kanalizacja jest przyczepiona do podłogi na stałe. Kable - pod peszle podłożyłbym folie, Ale już nie podłożę jej pod kable na ścianie, bo również są przyczepione... Jak to zrobić, żeby miało ręce i nogi? Folię na rurki od kanalizacji nałożyć, odkręcić, i przez folię przywiercić (bez sensu, bo dziura się robi)... Podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 08.06.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 A może jednak ktoś odpowie? Jak zaizolować chudziak dobrze, co zrobić z tymi rurkami od kanalizy, żeby móc pod nie podłożyć folię? Czy może jakoś inaczej się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts