wsrh 27.05.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam, panowie chce kupić urządzenie wielofunkcyjne, coś w stylu tego Boscha https://www.bosch-do-it.com/pl/pl/majsterkowicze/narz%C4%99dzia/pmf-190-e-3165140660679-199915.jsp Powiedzcie, czy warto, czy szukać czegoś innego, jeśli tak to czego, w tym przedziale cenowym. Wiadome że nie będę używał tego na budowie, potrzebuje do małych prac domowych, modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 28.05.2015 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Powiedzcie, czy warto, czy szukać czegoś innego, jeśli tak to czego, w tym przedziale cenowym. Wiadome że nie będę używał tego na budowie, potrzebuje do małych prac domowych, modelarskich. Witam, mam korzystam , jestem zadowolony chociaż początkowo miałem wrażenie że nie przyda się do niczego. Ostrza do Boscha są dość drogie, ale pasują z innych narzędzi tego typu więc można coś wybrać.Konkretnie sprawdza się przy precyzyjnym wycinaniu otworów, w płycie i płytkach z różnorodnych materiałów, zastępuje wyrzynarkę, piłkę do drewna , "diament"do szkła czy ceramiki, szlifuje i skrobie - i nic więcej. Ruch ma minimalny więc precyzja wynika z możliwości uniknięcia zbytniego zagłębienia w materiale przez nieuwagę. Ze względu, że jest to urządzenie wykorzystywane dość rzadko - obecnie wybrał bym tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 28.05.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 A jakie firmy omijać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 A jakie firmy omijać ?? Kupisz markowe to posłuży, inne też może trudno jest obecnie coś polecić, a coś omijać niekiedy i urządzenie z przysłowiowej Biedronki jest odpowiednie. Z "niszy" może; Robi, B&D, Skill, Einhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 28.05.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zamówiłem Stanley FME650K, wygląda na solidne, a jak będzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zamówiłem Stanley FME650K, wygląda na solidne, a jak będzie zobaczymy. No toś zaszalał - to droższe niż Bosch ale wygląda solidnie i estetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsrh 28.05.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Bosha mam wiertarkę i średnio zadowolony jestem dlatego szukałem coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 28.05.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Ponad 10 lat mam spawarkę i małą kątówkę einhela - działa do dziś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 30.05.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 takie urzadzenia są zaskakująco przydatne muszę powiedzieć. Jak to szef na firmę wziął z trytona to myślałem że szkoda zachodu ale się myliłem, wygodnie i szybko się zmienia przystawki, nie trzeba cisnąć na drugą stronę hali po drugą maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.05.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Ponad 10 lat mam spawarkę i małą kątówkę einhela - działa do dziś . Nie napisałem że to zły sprzęt. Alternatywa w niższej cenie☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagorski-tomasz 31.05.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Wszystkie te urządzenia służą do majsterkowania więc jak ktoś prowadzi działalność to raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 10.06.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wszystkie te urządzenia służą do majsterkowania więc jak ktoś prowadzi działalność to raczej odpada Owszem, to sprzęt stworzony bardziej z myślą o amatorskim zastosowaniu ale jeśli dobrze autora zrozumiałem to właśnie takiego urządzenia potrzebuje, sam powiedział że na budowę tego nie szuka więc nada mu się w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 12.06.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 takie urzadzenia są zaskakująco przydatne muszę powiedzieć. Jak to szef na firmę wziął z trytona to myślałem że szkoda zachodu ale się myliłem, wygodnie i szybko się zmienia przystawki, nie trzeba cisnąć na drugą stronę hali po drugą maszynę Ja też się zastanawiałem nad tym sprzętem, ponoć z tymi urządzeniami wielofunkcyjnymi jest tak, że są pomyślane dla amatorów, którzy chcą mieć wszystko w jednym, ale jest kupujących na fakturę, tak jak firm, które zawodowa wykonują prace remontowo-budowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 18.06.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dokładnie coś w ten deseń @sokratis, jak masz trochę kasy na zbyciu to polecam. Zresztą to nie są drogie urządzenia, powiedziałbym nawet że jak na zakres możliwości jakie ten model, to 200 złotych to wcale mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts