Kunze 30.06.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Szanowni forumowicze, poszukuję informacji na temat sporządzania preleminarza inwestycyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 30.06.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Jeśli masz na myśli kosztorys, poszukaj wprawnego kosztorysanta. Ja sam nie robiłem, ale wielu forumowieczów uważa, że było warto.A jeśli chodzi o harmonogram inwestycji, poszukaj w dziale "Dokumenty własne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kunze 01.07.2004 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jeśli masz na myśli kosztorys, poszukaj wprawnego kosztorysanta. Ja sam nie robiłem, ale wielu forumowieczów uważa, że było warto. A jeśli chodzi o harmonogram inwestycji, poszukaj w dziale "Dokumenty własne". Nie mam na mysli kosztorysu inwestorskiego, tylko preliminarz wydatków na inwestycje. Nie chodzi mi tu o budowe domu jednorodzinnego, ale inwestycję z budżetu państwa - budowa strażnicy dla PSP. Dzięki za podpowiedź gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 01.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Kochamy i popieramy PSP . Wśród forumowiczów są reprezentowane różne zawody, więc może akturat trafi się ktoś z odpowiednim doświadczeniem. Ale na ogół pisują tutaj inwestorzy zdecydowanie indywidualni, nie liczący na jakiekolwiek wsparcie z budżetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.07.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Hmmmm.... raczej nikt z forumowiczów takiego preliminarza nie robił. A próbowałeś wklepać to interesujące cię hasło wklepać w google albo altavista? Albo innych wyszukiwarkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kunze 01.07.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Z preliminarzem juz sobie poradzilem, dzieki za odpowiedzi. W wyszukiwarkach tez sprawdzałem. Za dużo i nie zawsze dokładnie, ale pomogło. Pozdrawiam i życze powodzenia! Kunze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts