pdw88 28.05.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam.Wróciłem z dłuższego wyjazdu do domu i stwierdziłem, że z zaworu przeciwskażeniowego kapie woda. Jest to na tyle intesywne, że po 48 godzinach nakapie 5 litrowy pojemnik. Woda wydostaje się z tych dwóch wypustek, które skierowane są do dołu. Zaraz za zaworem jest zamocoany filtr sznurkowy z niego też, przez odpowietrznik sączy się woda. Coż się dzieje, jakiś czas temu żona alarmowała o stale kapiącej prysznicowej baterii termostaycznej. Co się dzieje? Woda z wodociągu, dom użytkowany od listopada ubr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 30.05.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam. Wróciłem z dłuższego wyjazdu do domu i stwierdziłem, że z zaworu przeciwskażeniowego kapie woda. Jest to na tyle intesywne, że po 48 godzinach nakapie 5 litrowy pojemnik. Woda wydostaje się z tych dwóch wypustek, które skierowane są do dołu. Zaraz za zaworem jest zamocoany filtr sznurkowy z niego też, przez odpowietrznik sączy się woda. Coż się dzieje, jakiś czas temu żona alarmowała o stale kapiącej prysznicowej baterii termostaycznej. Co się dzieje? Woda z wodociągu, dom użytkowany od listopada ubr. Może jakieś skoki ciśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts