bolek89 28.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam, Zabrałem się za cyklinowanie szlifierką taśmową. Chciałbym uzyskać taki kolor podłogi: http://czasnawnetrze.pl/i/aD04MDAmdz0xMjAw/91d85cbf/37289-salon_drewniana_podloga_szary_kolor_scian.jpg Może mi ktoś podpowiedzieć czy potrzebuję jakaś lakierobejcę czy wystarczy sam lakier? Jeśli tak to jaki? Aktualnie mam coś takiego (zdjęcie zrobione po przejechaniu szlifierką w miejscu gdzie będzie stała szafa przesuwna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek89 19.06.2015 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nikt nie odpowiedział a wiec temat idzie dalej. Jakiego lakieru lepiej użyć ? V33 czy Domalux? Byłem w kilku sklepach i w każdym mówią coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clasc. 25.06.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jeżeli chcesz przyciemnić podłogę użyj najpierw chemicznego lakieru gruntującego. Zastosowanie lakieru gruntującego wodnego spowoduje uzyskanie bardziej naturalnej barwy drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts