rafalcn 29.05.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam.Poszukuje firmy zajmującej się instalacją pomp ciepła powietrznych z okolic śląska cieszyńskiego oraz bielska białej. Mam ofertę na pompę toshiba , lecz chciałbym zasięgnąć opinii innego wykonwacy . Może ktoś jest z moich okolic i ma dobre/złe doświadczania z daną firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom80ek 01.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Witaj. Dostałem ofertę na pompę ciepła z firmy Eko-Karbon z BB. Może tam spróbuj. Podziel się później efektem porównania. Sam jestem zainteresowany pompą ciepła w najbliższym czasie.Pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2015 przez tom80ek błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalcn 01.06.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Super dziękuje za wiadomość, wyślę im zapytanie o ofertę, zobaczymy co i za ile mi zaoferują, ciekawi mnie też firma AZBUD z Ustronia..? generalnie szukam kogoś kto ma pojęcia o pompach,a nie sprzeda mi produkt bo po prostu napatoczył się mu klient i poda mi jakieś argumenty dlaczego akurat ta pompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo80 12.06.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Kolego ja cie raczej przestrzegam przed tą firmą. Zamontowali mi pompę panasonica rok temu i do dzisiaj mam problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom80ek 13.06.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Możesz jakieś szczegóły podać na priv. Blisko mam do nich i muszę znaleźć instalatora więc się nad nimi zastanawiam. Jakiej natury są problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalcn 14.06.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Kolego ja cie raczej przestrzegam przed tą firmą. Zamontowali mi pompę panasonica rok temu i do dzisiaj mam problemy. Moge prosić o szczegóły na priv co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Nowak 20.11.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) Wykonawca Komarpol Bielsko Biała. Ocenę zostawiam forumowiczom Edytowane 20 Listopada 2015 przez Urszula Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts