Agnieszka1 30.06.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czy ktoś realizuje lub zrealizowal projekt Tercja z MTM Styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Czy jestem sama z Tercją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.09.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ktos budowal, buduje, chce budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 20.09.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 my kończymy Sonatę 2 z MTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2004 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 my kończymy Sonatę 2 z MTM Ale ona jest calkiem inna niz Tercja. A ja jestem ciekawa ile w praktyce wychodzi budowa Tercji. I jakie sa rozwiazania co do garazu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 17.10.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 my mamy stan surowy echo2 z mtmstylu - wyszło suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 26.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Witaj ja sie właśnie zastanawiam bardzo poważnie nad Tercją w wersji 2, ciągle nie mogę sie zdecydować - w tego co się zorientowałam robiłaś adaptację poddasza? Czy tak ? Ja jakaś niezdecydowana jestem - co mi się wydaje, że już decyzję podjęłam to mi się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 29.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ktos budowal, buduje, chce budowac? Ja!!!!!!!!!!! W chwili obecnej jest to mój nr.1 Mutacja Tercji 2 z Tercją 3 plus piwnice. Prostota i elegancja. Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 29.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Nie jesteś Czy budujesz już może? Oczywiście Tercję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 zaczynam ja budowac od 20 sierpnia ktos jeszcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 04.09.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Ja w przyszłym roku mix Tercji 2 z Tercją 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2005 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja w przyszłym roku mix Tercji 2 z Tercją 3. juz tyle jestes na forum a dopiero teraz wydales sie ze Tercje bedziesz budowal???? My jestesmy na etapie fundamentow. Wyglada obiecujaco , chociaz lazienki teraz wygladaja mi na klitki, ale okaze sie gdy powstana sciany, moze szalunki daja taki efekt, w koncu sciany beda po srodku ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszko Już od kilku miesięcy barabanię o Tercji. Mało tego. Sprawdź. Gdziekolwiek napisałaś coś na temat Tercji, tam musiałem być i ja. Śledziłem Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.09.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Agnieszko Już od kilku miesięcy barabanię o Tercji. Mało tego. Sprawdź. Gdziekolwiek napisałaś coś na temat Tercji, tam musiałem być i ja. Śledziłem Cię No cos ty ? to dlaczego maile mi nie przychodzily powiadamiajace o odpowiedzi na dany temat? tercje kupil tez prościu, ale odlozyl budowe na pozniej ,dzidzia mu sie urodzila chyba. Gdzie bedziesz budowal?dlaczego dopiero za rok? Widzialam jeden twoj post - z 29 sierpnia na temat dworkow? a ty mowiesz ze od miesiecy trabisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 O Prościu też wiem Tercję 2 ma zamiar stawiać. Nie buduję jeszcze, bo są pewne sprawy których nie mogę przyśpieszyć. Ale jak już ruszę, to nie ma bata. Ustanowię rekord w budowaniu Też piszę o tym w wątku Nietypowy rekord..., czy jakoś tak podobnie. Pisałem też w wątku Mimi: 504 najlepsze projekty. A tak na marginesie. Rozpatrywałem dodatkowo inne projekty i niestety. Zawsze wracam do Tercji .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.09.2005 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Rozpatrywałem dodatkowo inne projekty i niestety. Zawsze wracam do Tercji .[/b] bo jest najlepsza my ogladnelismy chyba 1000 projektow , byl moment ze juz chcielismy ja wymienic, a jednak zostala, jest najlepsza i tyle Rekord ? musze poczytac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.11.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witaj ja sie właśnie zastanawiam bardzo poważnie nad Tercją w wersji 2, ciągle nie mogę sie zdecydować - w tego co się zorientowałam robiłaś adaptację poddasza? Czy tak ? Ja jakaś niezdecydowana jestem - co mi się wydaje, że już decyzję podjęłam to mi się zmienia. hmm powroce do tematu, jakos zaniedbalam watek, nie widzialam postow. Gafinka zdecydowalas sie na tercje w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.11.2005 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie jesteś Czy budujesz już może? Oczywiście Tercję. Janusz tu tez odpisze mam stan surowy tercji, tzn. wlasnie zaczynamy klasc dachowke, a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 07.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 witam,poszukuje wykonawcy domu calorocznego pod klucz w stylu malego dworku np. jak: http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_parterowe/tercja_2/default.asp?id=407 albo podobne. za wszelkie propozycje bede wdzieczny pozdrawiamwyciag-bud http://www.wyciagi-budowlane.compoznan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw 10.05.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Mnie również bardzo podoba się ten projekt. Bardzo prosze osoby budujące ten dom o przesłanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts