edi39 03.02.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 czy ktoś wie może jaki kolor okien jest w gotowym projekcie domu z widokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idas 05.02.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 idas, jaką grubość masz podbitki w swoim domu z widokiem? Plyta OSB 12mm + 2cm styropiany. Klej + siatka + tynk...nie wiem ile to moze miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia79 07.02.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Czy może mi Pan polecić firmę z którą Pan budował... mam projekt, pozwolenie na budowę szukam tylko wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysia79 07.02.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 [quote=Buduj Czy może mi Pan polecić firmę z którą Pan budował... mam projekt, pozwolenie na budowę szukam tylko wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzey_ 21.02.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Plyta OSB 12mm + 2cm styropiany. Klej + siatka + tynk...nie wiem ile to moze miec. Jak poradiliście sobie z pasem podrynnowym z blachy, tak aby nie było skroplin i zacieków na krawędzi okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gralew71 26.02.2017 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Kolor okien na wizualizacji Domu z Widokiem to Oregon 4. Właśnie kilka dni temu wstawiłem takie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 26.02.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 U mnie podbitka jest zrealizowana następująco: - do dolnego pasa wiązarów z rusztem z lat, mam przykręcone płyty OSB - do płyt sa przykręcone płyty styropianowe, ktore zostały zeszlifowaniu w niektórych miejscach dla wypoziomowanie całej powierzchni podbitki - płyty sa obrobione klejem i siatka - na to tynk Czyli podbitka jest "przedłużeniem" elewacji ścian. Dodam tylko ze ja ten projekt dosyć mocno przerobiłem, choć bryła i układ pomieszczeń pozostał bez zmian. dzieki idas - tak myslalem. Mozna jeszcze HPV a jak rozwiazales wentylacje dachu? Bo normalnie w podbitce co jakis czas jest kratka aby wlatywalo powietrze.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 26.02.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Jak poradiliście sobie z pasem podrynnowym z blachy, tak aby nie było skroplin i zacieków na krawędzi okapu? blache zagina sie w dol na 1-2cm...tak jak parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartjola 07.03.2017 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Jestem wlasnie na etapie wyboru dachowki. Jaka dachowke polecacie ? Kto jest w 100% zadowolony z swojego dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idas 07.03.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 dzieki idas - tak myslalem. Mozna jeszcze HPV a jak rozwiazales wentylacje dachu? Bo normalnie w podbitce co jakis czas jest kratka aby wlatywalo powietrze.... Pozdrawiam I mam dokladnie takie kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gralew71 17.03.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Prawdopodobnie tym kolorem okien jest oregon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcPolo 24.03.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Zmieniliśmy plany i jednak nie będzie to Dom z Widokiem 6.. Jako, że pokusiliśmy się na zakup, bo była promocja, to teraz mamy do sprzedania cały, nowy projekt Cena oczywiście niższa niż na stronie producenta (aktualnie widzę 4500), do oddania za 3000 zł. email: [email protected] Pozdrawiam! Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez MarcPolo aktualizacja email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idas 24.04.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Jestem wlasnie na etapie wyboru dachowki. Jaka dachowke polecacie ? Kto jest w 100% zadowolony z swojego dachu? Ja polecam Nelskamp F12. Twarda, glazurowanej angoba. Mozna po niej chodzic bez żadnych uszczerbków. Jaki kominek montowaliscie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartjola 09.05.2017 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 No właśnie zakupiłem grobem Bergamo antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooldweell 24.01.2018 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mam do sprzedania projekt dom z widokiem wersja 6 ponieważ projekt wykonaliśmy od zera z powodu wielu zmian. Projekt oddał bym tanio za 2700zł zainteresowanych proszę o kontakt priv. polecam też grupę na FB nazywa się - dom z widokiem mg project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanda161 05.03.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Witam My budujemy dom z widokiem 3, a właściwie to skończyliśmy już mury:p Teraz przymierzamy się do dachu. Witam serdecznie! Przymierzamy sie do budowy wlasnie tego projektu, mamy niestety wiele pytan, dlatego bylabymBARDZOOO bardzo wdzieczna za kontakt! 796919985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natkabeg 23.04.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 kupie projekt domu widok 6 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeL88 10.05.2020 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Czy ktoś mógłby udostępnić wykaz drewna na więźbę dachową z projektu domu z widokiem 3? Będę bardzo wdzieczna: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WYKOPANE.pl 05.04.2021 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy któryś z szanownych inwestorów buduje lub wybudował "Dom z Widokiem" na Podkarpaciu lub województwach ościennych i chciałby się pochwalić swoją INWESTYCJĄ??? Chcielibyśmy zobaczyć TEN PROJEKT na żywo chociaż z zewnątrz niezależnie od stanu zaawansowania prac. Rozważamy budowę DOMu Z WIDOKIEM 3 lub mniejszej wersji DOM Z WIDOKIEM 5. Może mógłby KTOŚ przesłać kilka zdjęć z realizacji na maila [email protected] ??? Proszę o kontakt telefoniczny 570 601 601. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wincentyzet 20.04.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Dzięki za opinie, fajne mają te projekty, trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts