Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
U mnie podbitka jest zrealizowana następująco:

- do dolnego pasa wiązarów z rusztem z lat, mam przykręcone płyty OSB

- do płyt sa przykręcone płyty styropianowe, ktore zostały zeszlifowaniu w niektórych miejscach dla wypoziomowanie całej powierzchni podbitki

- płyty sa obrobione klejem i siatka

- na to tynk

Czyli podbitka jest "przedłużeniem" elewacji ścian.

Dodam tylko ze ja ten projekt dosyć mocno przerobiłem, choć bryła i układ pomieszczeń pozostał bez zmian.

dzieki idas - tak myslalem. Mozna jeszcze HPV a jak rozwiazales wentylacje dachu? Bo normalnie w podbitce co jakis czas jest kratka aby wlatywalo powietrze....

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich.

Zmieniliśmy plany i jednak nie będzie to Dom z Widokiem 6.. Jako, że pokusiliśmy się na zakup, bo była promocja, to teraz mamy do sprzedania cały, nowy projekt :)

Cena oczywiście niższa niż na stronie producenta (aktualnie widzę 4500), do oddania za 3000 zł.

email: [email protected]

Pozdrawiam!

Edytowane przez MarcPolo
aktualizacja email

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 8 months później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 10 months później...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy któryś z szanownych inwestorów buduje lub wybudował "Dom z Widokiem" na Podkarpaciu lub województwach ościennych i chciałby się pochwalić swoją INWESTYCJĄ??? Chcielibyśmy zobaczyć TEN PROJEKT na żywo chociaż z zewnątrz niezależnie od stanu zaawansowania prac. Rozważamy budowę DOMu Z WIDOKIEM 3 lub mniejszej wersji DOM Z WIDOKIEM 5. Może mógłby KTOŚ przesłać kilka zdjęć z realizacji na maila [email protected] ??? Proszę o kontakt telefoniczny 570 601 601. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy.

• 2 weeks później...