Kingaa 30.06.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Wiola, nie poddawaj się!!! Trzymam za Ciebie kciuki Decyzję już podjęliście, działka kupiona, czyli najtrudniejszy krok już za Wami Wierzę, że znajdziesz dobrą pracę, masz teraz mobilizację Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Wwiola....ja również trzymam kciuki za przyszłą budowę. Wiesz w życiu bywają różne momenty..złe i dobre, które w 1 sekundzie mogą odmienić Twoje życie. Ja wierze, że to pewnie chwilowy zakręt...z którego wyjdziesz cało . Miałam kiedyś podobną sytuację, co prawda nie budowałam wtedy domu, ale miałam studia na karku i mase marzeń..nie dostałam upragnionej umowy o pracę i przez 3 lata !!!!! pracowałam na umowę zlecenie z miesięcznym przedłużeniem okresu zatrudnienia - co oznaczało 0 kredytu i jakichkolwiek perspektyw na budowę domu i na marzenia (przynajmniej tak wtedy myślałam). Przechodziłam wtedy ciężkie chwile swojego życia, ale wiem, że widocznie tak miało, być bo gdyby nie tamta sytuacja to pewnie inaczej potoczyłoby mi się życie Głowa do góry, będziemy Cię wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts