Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo delikante te stołeczki, mega pasują do tego kącika.

Sloiki od Karoliny mnie nie zachwyciły, ale wypatrzyłam piękne słoje szklane, cudne są :eek:

W rzeczywistości bardzo ładnie się prezentują, pokaż te które znalazłaś

ale wypatrzyłam piękne słoje szklane, cudne są :eek:

pokaż te które znalazłaś

Zdaje mnie się, że chodzi o Twoje słoje, Aga, te z makaronem :) Mi też się bardzo podobają :)

Zaglądając do paczki trochę się zdziwiłam, w zbliżeniu kolory to beżowo-szary, niebieski i krem. Z oddali wygląda jak jasno szary i ciemni szary. Jest dość cienki, ale czego wymagać od dywanu z wełny za 759 zł w rozmiarze 240x330.

PA092904.jpgPA092905.jpgPA092906.jpg

No tak jakoś głupio wyszło :oops: jestem co wieczór tak padnięta, że nie mam siły na nic. A internet mam od kilku dni. Mieszkam, ale to ciągle bardziej pobojowisko niż dom ;) Jutro mama zabierze dzieci do siebie to wezmę się za sprzątanie i może uda mi się pokazać co nieco :)

Ja dzisiaj właśnie wspominałam jak to było pięknie na początku :) ale przynajmniej widać, że coś się ruszyło :)

2014-08-23 (27).jpg2014-08-23 (31).jpg2014-10-17.jpg2014-10-22 (1).jpg

Zdjęcie córki w pełni obrazuje jaka była radość

:wave::wave::wave::wave::wave::wave:

[ATTACH=CONFIG]333480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]333481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]333482[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]333483[/ATTACH]

Aga, dywan prezentuje się pięknie :yes:

Wcale nie jest cienki, tylko normalny jak na dywan z wełny :) Chciałabyś go wnosić i wynosić dźwigiem? ;) Widziałam cieniutkie wełniane dywany i to była ich wielka uroda. Cena rewelacyjna, więc nie dziwię się, że jesteś zadowolona. Jest ślicznie! :)

Aga, dywan prezentuje się pięknie :yes:

Wcale nie jest cienki, tylko normalny jak na dywan z wełny :) Chciałabyś go wnosić i wynosić dźwigiem? ;) Widziałam cieniutkie wełniane dywany i to była ich wielka uroda. Cena rewelacyjna, więc nie dziwię się, że jesteś zadowolona. Jest ślicznie! :)

Jednym słowem, fajny dywan wybrałaś :)

Jednym słowem, fajny dywan wybrałaś :)

A tam, wybór był wyłącznie Twój :) A ja cieszę się niezmiernie, że mogłam pomóc w poszukiwaniach. Niech sprawuje się co najmniej tak, jak wygląda :D

Niech się sam odkurza, albo lepiej niech nie wymaga odkurzania :-)

A Mały powód zakupu dywanu, wiecie jak zareagował :) po prostu lizał ten dywan, mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk :)