Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aga myślę, że to jest odpowiedż na pytanie, CZY będzie ciemno :)

947-630x822.jpg

A tu są jeszcze 2 zdjęcia z tej sypialni z pierwszej inspiracji

960273-1_l.jpg960271-1_l.jpg960269-1_l.jpg

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I... znalazłam komplet zdjęć z sypialni Jenny i Chrisa :) Tu wszystkie ściany są granatowe.

jenny+chris_selects-20.jpg

jenny+chris_selects-21.jpg

jenny+chris_selects-12.jpg

jenny+chris_selects-22.jpg

jenny+chris_selects-13.jpg

Wszystkie te inspiracje piękne, tylko na co się zdecydować? Na wszystkie ściany w granacie to raczej się nie zdecyduje, ale ciągle myślę, na pewno ściana z łóżkiem i może jednak te drzwi do garderoby?

drzwi daj białe, klasyczne, a może szare???

a tu palety z którymi się granat komponuję :)

945fd6fbf63209d177816d52ebae0eca.jpg

a może dla rozjaśnienia jakąś milutką limonkę daj 1f794ba408868601eca3b396be812c4f.jpg

d7b5bb9d8d4ea6f1150fdfdb66c2a451.jpg

może to? :) http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strandmon-fotel-zielony__0325446_PE517968_S4.JPG ciekawe jak ten kolor na żywo wygląda.

Moze to :-) to moje ulubione, ale nie w tej chwili. Kiedyś.... kupie sobie taki fotel, ale limonka to nie mój kolor.

Myślę, że granat i ostatni kolor z "Pool Side" albo "Blue Skies"

jedna ściana granatowa, reszta na jasniutko szaro, Możesz dać też granatowe zasłony - tez stworzą duzą plamę koloru, którą łatwo zdjąć, np. na zimę, kiedy mniej słońca i zastąpić szarymi lekkimi zasłonami z ikei.

do tego plama koloru w postaci fotela, pledu itp. w jakimś wesołym kolorku z tej palety

jest jeszcze zółty, jasniutko szary, tradycyjnie szary.

Mam tego uszaka jest niezwykle wygodny.:wiggle:

Za każdym razem jak jestem w I to na nim siedzę, jest mega wygodny i ten kolorek żółty też fajny.

jedna ściana granatowa, reszta na jasniutko szaro, Możesz dać też granatowe zasłony - tez stworzą duzą plamę koloru, którą łatwo zdjąć, np. na zimę, kiedy mniej słońca i zastąpić szarymi lekkimi zasłonami z ikei.

do tego plama koloru w postaci fotela, pledu itp. w jakimś wesołym kolorku z tej palety

Kolory będę musiała wybrać z palety Tikurilla lub Ral, może drugi coś jak Tomkowa pokazała, taki szaro granatowy, tylko jak go dobrać.

Cudne te granaty! Ale będzie ładnie jak tak pomalujesz, pokój nabierze charakteru :-)

pod tym linkiem jest mnostwo odcieni granatu i w sumie każdy jest ciekawy, będzie trudno wybrać, ale na pewno dziewczyny coś doradzą.

http://www.tikkurila.pl/farby_dekoracyjne/kolory/wzorniki_kolorow_do_wnetrz/symphony_2436

Zdjęcia każdej strony

[ATTACH=CONFIG]338297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338300[/ATTACH]

Moim zdaniem granat wyłącznie na prostą ścianę z drzwiami wejściowymi. Żeby nie podkreślać skosów na pozostałych ścianach zostaw je białe. Zasłony, obrazy lub inne ozdoby z granatem dopełnią całości.

Moim zdaniem granat wyłącznie na prostą ścianę z drzwiami wejściowymi. Żeby nie podkreślać skosów na pozostałych ścianach zostaw je białe. Zasłony, obrazy lub inne ozdoby z granatem dopełnią całości.

Ślicznie się zapowiada i tutaj jestem zgodna z Ania :yes:

Uwilbiam granatowy na scianie za łóżkiem i żałuję ze swojej mam tak mało i nie da się osiągnąć takiego efektu :sick:

Ale jak patrze na Wasze inspiracje, to na każdym zdjęciu jest nieco inny odcień granatu, a każdy wygląda pięknie. Chyba najważniejsze, żeby nie wpadał w fiolet. Po prostu głęboki czysty granat ma być.