aga2183 26.10.2016 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 A tutaj moje pomysły: 1. Baldachim. 2. Fotel bujany, przemalowany na biało i szaro, o ile da się przemalować 3. Pufa 4. Kącik dla lalek typu baby born, ale tutaj brak mi pomysłu jak to zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.10.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jeśli nie masz potrzeby żeby coś tam wstawiać to ja bym nie wstawiała. Nie wiem czy córce potrzebny fotel czy pufa, czy baldachim czy nic Wizualnie najbardziej podoba mi się....okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 26.10.2016 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jeśli nie masz potrzeby żeby coś tam wstawiać to ja bym nie wstawiała. Nie wiem czy córce potrzebny fotel czy pufa, czy baldachim czy nic Wizualnie najbardziej podoba mi się....okno Ale bez tego tipi tak jakos pusto tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2016 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Przyzwyczaiłaś się, że coś tam jest, dlatego wydaje Ci się pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Przyzwyczaiłaś się, że coś tam jest, dlatego wydaje Ci się pusto. Ale, ze żaden z moich pomysłów sie Wam nie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.10.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Aga, a jaka ma być rola tego czegoś zamiast tipi? do zabawy? do odpoczynku?baldachim zasłoni okno/drzwi - wg mnie bez sensu, tak właściwie wszystko co tam by było, to tylko tymczasowo, bo koliduje z oknem jeśli koniecznie ma coś być, to wg mnie najbardziej fotel-puf, o to taka trochę namiastka miejsca do zabwy, jest mobilny, więc wg mnie z przedstwionych propozycji najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Aga, a jaka ma być rola tego czegoś zamiast tipi? do zabawy? do odpoczynku? baldachim zasłoni okno/drzwi - wg mnie bez sensu, tak właściwie wszystko co tam by było, to tylko tymczasowo, bo koliduje z oknem jeśli koniecznie ma coś być, to wg mnie najbardziej fotel-puf, o to taka trochę namiastka miejsca do zabwy, jest mobilny, więc wg mnie z przedstwionych propozycji najlepszy Dostęp do okna może byc zablokowany bo dopóki dzieci sa małe z balkonu nie korzystamy a wrecz jest zamknięty na klucz. A miejsce nalepiej zeby służyło do zabawy, bo moje dzieci jak na razie nie odpoczywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.10.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zasłonięcie okna to moim zdaniem problem nie tyle dostępu, co zasłonięcia jeśli ma być coś zamiast topi, to dla mnie najbardziej ten fotel z worka To co dać w ten kąt, też zależy od pozostałego umeblowania pokoju, co córcia ma w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zasłonięcie okna to moim zdaniem problem nie tyle dostępu, co zasłonięcia jeśli ma być coś zamiast topi, to dla mnie najbardziej ten fotel z worka To co dać w ten kąt, też zależy od pozostałego umeblowania pokoju, co córcia ma w pokoju? Coraz bardziej skłaniam się do tej pufy, myślałam jeszcze o misiu gigance, np takim A pokój córki wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.10.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Śliczny pokoik, zdecydowanie nie zasłaniałabym jedynego okna Patrząc na zdjęcia brakuje mi tam jakiegoś przytulnego kącika, takiego miejsca do przewalania się po podłodze, chyba, że Twoja córka tego nie lubi jeśli chciałabym w tym pokoju zorganizować kącik typu tipi/baldachim, to raczej gdzieś na uboczu, albo baldachim nad łóżkiem z mega zwierzem moje doświadczenia są takie, że mieliśmy takiego, super do siedzenia, ale pozbyć się tego nie dało bo ze zwierzem związek emocjonalny się wytworzył i jak takiego przyjaciela wyeksmitować Reasumując - baldachim w kącie koło łóżka albo nad łóżkiem, a oprócz tego worek/fotel w wersji przenośnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Nad łóżkiem wydaje mi się, że jest za mało miejsca na baldachim, bo jest skos. Ale tak sobie myślę, że baldachim odpuszczę. Zawsze marzyłam o takim wielkim misiu, więc pewnie dlatego teraz chce go dla córki Ale chyba pufa koło okna nie zasłaniałaby światła? Wbrew pozorom pokój niby duży, a wszystkie kąty obstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.10.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Może właśnie ten pokój jakoś na strefy podzielić, z kątów powyciągać, puf koło okna dla mnie ok., baldachim podobały mi się, może nieco w innym kształcie np. w tym kacie, gdzie teraz jest ta półka z czterema koszami moja córka uwielbiała kryjówki i dla niej byłby super taki baldachim/namiot w kącie, z poduchami do siedzenia, z lampką albo latarką, może jakieś wiszące półki/kieszenie na skarby czy Twoja córka chętnie bawi się przy stoliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Może właśnie ten pokój jakoś na strefy podzielić, z kątów powyciągać, puf koło okna dla mnie ok., baldachim podobały mi się, może nieco w innym kształcie np. w tym kacie, gdzie teraz jest ta półka z czterema koszami moja córka uwielbiała kryjówki i dla niej byłby super taki baldachim/namiot w kącie, z poduchami do siedzenia, z lampką albo latarką, może jakieś wiszące półki/kieszenie na skarby czy Twoja córka chętnie bawi się przy stoliku? Jesli chodzi o półkę z koszami to jest wykorzytywana i nie bardzo jest gdzie ją wstawić. A stolik z krzesłami i kuchnia to najczęściej oblegane miejsca w pokoju. Tipi jest zdecydowanie za małe i średnio wygodnie jest w nim przebywać, nawet dla małej dziewczynki, myślę, ze lepiej sprawdziłby się taki namiot ale on zajmuje już więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.10.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 [ATTACH=CONFIG]371305[/ATTACH] Ale w jakiej cenie takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.10.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Z tego co mi się wydaje to mega drogie Ja bym tam dała jakiś dywanik, w Ikei chyba widziałam taki fajny dla dziewczynki, do tego jakieś poduchy lub ta pufe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 28.10.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Fajne to co Pestka wstawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Ja też jestem zdania, że baldachim w oknie odpada. Pufa wcale nie będzie wykorzystywana i będzie tylko zawalidrogą Wiem, bo kiedyś takie siedzisko sama kupiłam synowi, w kształcie i kolorze piłki do koszykówki. Tylko to fajnie wyglądało, ale wcale nie chciał na tym siedzieć. Dla dziecka, które roznosi energia, a nie pała chęcią do siedzenia w fotelu z książką to słaby sprzęt. Zrobiłabym takie coś, co pokazała Pestka W wersji oszczędnościowej można samemu uszyć z koców polarowych z Pepco i wkładając między nie gąbkę Jak pokażesz krawcowej o co chodzi, zaniesiesz koce (żeby to było duże, to można z czterech, czyli po dwa na wierzch i spód) i materiał na całość wyjdzie ok. 100 zł Ile weźmie krawcowa, trudno orzec Tak naprawdę nic tam bym nie robiła Położyłabym jedynie dywanik okrągły, który optycznie ociepliłby i wypełnił to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.10.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Ehhhhh dziewczyny, a ja chciałam coś podziałać Znalazłam polar po 15 zł za metr, więc chyba lepiej niż z kocami kombinować. Podjadę do krawcowej i zapytam o to cudo od Pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.10.2016 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Zobaczcie jaka ładna https://pl.aliexpress.com/item/Hot-sale-Children-Kids-Game-Mat-cute-rabbit-animal-play-mat-baby-room-decor-mat-for/32693360215.html?spm=2114.56010208.4.32.UVmsnP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts