Inka87 09.07.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Trzeba nie myśleć postępując w ten sposób. Przecież wiadomo, że teraz Aga nie dość, że sama nie zakupi tego placu zabaw to jeszcze na pewno nikomu tego "fachowca" nie poleci a wręcz przeciwnie, wystosuje odpowiednią antyreklamę. Cytując geniusza "Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i ludzka głupota. Choć mam wątpliwości co do wszechświata." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Mam więc skrócone i wiszą, jak za dawnych czasów wieszano i nie jestem z tym zupełnie na czasie To tak jak u mnie, wygrała praktyczność a właściwie słowa P. " jak te zasłony będą leżec na ziemi, sama będziesz odkurzać" zatem wybrałam wygodę swoja heheh Co to placu zabaw i wykonawcy to nie rozumiem, opowiadanie ze bedzie za chwilę, godzine ?? Przeciez jak nei mial zrobionego to nie da się tego za moment zrobić , jakas masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.07.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 No właśnie, zawsze mnie zastanawiało, jak dziewczyny funkcjonują z zasłonami kładącymi się na podłodze U mnie, przy konieczności odkurzania co dwa dni, te doły byłyby natychmiast czarne Próbowałam u siebie też zawiesić nie skracane, ale nie umiałam tego ogarniać przy zasłanianiu i odsłanianiu Mam więc skrócone i wiszą, jak za dawnych czasów wieszano i nie jestem z tym zupełnie na czasie Ej, z tym ogarnianiem to już sobie wyobrażam, parę zabawek leży i wielki mi bałagan Ja też planuję skrócić Viviany, na razie wiszą a raczej leżą na ziemi, ale to wynika z mojego lenistwa:) nie jest to praktyczne:) ps. siedzisko super:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciamm 09.07.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Aga Ale wredny typ ci się trafił - ten sprzedawca ja na szczęście nie miałam jeszcze takich hocków-klocków ze sprzedawcami siedzisko fajowe:) na pewno wygodne - na takie wygląda też jestem ciekawa zasłon... A do nas fachman nie dotarł podobno 15go na być wrrrrr ale mąż z bratem walczyli dzielnie cały weekend i góra zaopatrzona w wodę część dolnej łazienki też Została kuchnia, kotłownia Jak będzie już fachowiec mam nadzieję że szybciej to pójdzie i w kilka dni zakończą wodę, ogrzewanie, kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.07.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Co do placu zabaw to byłabym wściekła, ja mam zasłony które leżą tak z 10cm na podłodze w salonie, przy odkurzaniu jakoś zupełnie mi to nie przeszkadza ale przy zmywaniu podłogi ju tak i sama biję się z myślami czy ich nie podłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.07.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Zapomniałam napisać że siedzisko jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Dziewczyny toż ja tego fachowca wybrałam, bo z moich stron pochodzi i oczywiście chciałam wesprzeć ziomka ale człowiek głupi przecież, jak do niego dzwoniłam jednego razu, to nawet chciał mi zdjęcie tego mojego domku przesyłać, że leży zrobiony, ale ja pomyślałam, ze nie będę jakaś wredna i uwierze na słowo. No i uwierzyłam, cwaniak nad cwaniaki, ale z takim podejściem tak jak napisała Inka87 daleko nie zajedzie, bo wieść o dobrym fachowcu szybko się rozchodzi, a o złym ekspresowo. Pestka56 włąśnie dlatego pofatygowałam się i pojechałam osobiście do niego, żeby mu uświadomić, że kawał z niego gnoja, a nie fachowca i jak tak dalej będzie robił to nie wróże mu przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Zawsze podobały mi się te firany leżące na ziemi i tak zrobiłam u Majki, ale w praktyce nie sprawdza się to zupełnie. Podzielam Wasze zdanie odnośnie tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Siedzisko jest idealne do zakłądania butów, ma 41 cm wysokości i nie jest za niskie ani za wysokie. Zadowolona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 dorciamm ja Ci powiem, ze największą radość sprawiły mi tynki i wylewki. Po tym etapie dom zaczyna być domem, a nie placem budowy. I dopóki tego nie mieliśmy biłam się z myślami, czy słuszną decyzję podjęliśmy rezygnując z Warszawy (mieszkania 70 m) na rzecz naszego końca świata. Ale po tynkach to już tak wszystko łądnie wyglądało, że żal było sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Lecę do urzedów, woeczorkiem wrzucę obiecane zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 09.07.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Podczytuję Twój wątek od jakiegoś czasu i wreszcie mam chwilkę, żeby napisać, że bardzo mi się podobają Twoje wnętrza. Siedzisko jest świetne - elegancki akcent na wejściu, widać w nim klasę. Co do zasłon leżących na podłodze ja z frakcji tych praktycznych ale zastanawiam się czy np. do mycia nie można byłoby ich np podpiąć na chwilę albo zasupłać w delikatny węzeł? O gościu od huśtawki można napisać tylko tyle, że witki opadają - dramat, a ponoć w tym kraju pracy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Lecę do urzedów, woeczorkiem wrzucę obiecane zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Podczytuję Twój wątek od jakiegoś czasu i wreszcie mam chwilkę, żeby napisać, że bardzo mi się podobają Twoje wnętrza. Siedzisko jest świetne - elegancki akcent na wejściu, widać w nim klasę. Co do zasłon leżących na podłodze ja z frakcji tych praktycznych ale zastanawiam się czy np. do mycia nie można byłoby ich np podpiąć na chwilę albo zasupłać w delikatny węzeł? O gościu od huśtawki można napisać tylko tyle, że witki opadają - dramat, a ponoć w tym kraju pracy nie ma... Witaj Sheilo Miło mi, ze do mnie zajrzałaś, do tej pory na wejściu największe wrażenie robiło drzewko i mina gości, słyszących, że to wieszak i żeby się na nim rozwiesili ale w przedpokój został w ukończony. Może nie jest to siedzisko, o którym marzyłam, ale marzenia koryguje się w miarę upływu czasu i pieniążków. Dla upartego nic trudnego, po prostu trzeba się trochę pomęczyć i można mieć leżące zasłony, co do węzła to zależy od materiału, czasami lekki węzeł wiąże się z ponownym prasowaniem, a to już lekkie nie jest. Po budowlanych doswiadczeniach to ja nie wiem dlaczego ludzie narzekają na brak pracy, jeśli chodzi o fachowców dobrej jakości to trzeba wręcz prosić, żeby przyszli. Ja się śmieje, ze jesli praca jest warta mniej niż 2 000 zł to nawet nie chą rozmawiać, a niejednokrotnie musiałam prosić o zainteresowanie moim zamówieniem. Nawet zaczęłam żałować, że pracuje w księgowości, a mogłabym taaaaki interes zbić na budowlance. Wogóle zdałam sobie sprawe, że budownictwo (nie mylić z architekturą wnętrz) to moje powołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Tomkowa nie mów, ze jesteś fanką popcornu, bo ja kupiłam kuchenkę mikrofalową głównie dla popcornu Siadaj i oglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Tak to wygląda, mówcie jak coś jest nie tak, zasłonu zasłoniły głośniki lewostronne i nie wiem co z tym fantem zrobić, czy rzyca się to w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A jeszcze napiszę o przygodzie z załonami, rozpakowałam jedną paczkę, wyprasowałam, ściągnęłam sznurek, zawiesiłai i ok. Zabieram się za drugą, a tam brak sznurków, więc kilka k.... poleciało i powrót do Ikea w celu wymiany wadliwych zasłon. A tam mi mówią, że sznurki zostały wycofane i zastąpione metalowymi zaczepami do marszczenia i zasłon ze sznurkami już nie ma. Więc praca od początku, dobrze chociaż, że sklep mam pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Aga, wyszło bardzo delikatnie, ładnie Ale ja bym je zawiesiła tak, jak kiedyś Ci pisałam. Czyli złapałabym je za najniższe (czyli najbardziej odsunięte od brzegu) haftki. W ten sposób zakryłabyś zupełnie karnisz i wyglądałyby jakby wychodziły z sufitu. Byłoby jeszcze ładniej. Tylko lewy głośnik zasłonięty? Na oknie z dużym parapetem nie wieszałaś? Jak dla mnie, to dobrze, że tego głośnika nie widać. Do oglądania filmu w wersji dolby surround odsłonicie go sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Zawiesiła tak jak mówiłaś, ale nie za dobrze to wyglądało, zasłony były od góry jakby pochylone, a przy tym nowym rozwiązaniu ikeowskim wogóle nie da się tak zrobić, bo na agrafki zawiesza się metalowe haczyki, które służą do marszczenia. Na oknie w wykuszu mają być białe żaluzje i tam zasłon wogóle nie będzie. Zobacz jak to wygląda: Gdybym zawiesiła zasłony, zasłaniałyby całą wnękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.07.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A jeśli chodzi o karnisz to całkiem dobrze wygląda na żywo, ba mąż po przyjściu z pracy nie zauważył, że został zaiweszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts