Tomkowa 11.07.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Właśnie, baza jest a koloru na razie nie ma, w planach mam wprowadzenie czegoś ożywczego do salonu, ale nie mogę zdecydować się na kolor, może jakiś dywan, może właśnie pufy. Niby każdy kolor ładny, ale nie mogę się do żadnego przekonać. Przynoszę Ci piękną, moim zdaniem, pufę, jako ożywczak do salonu Źródło. Gdybym nie miała swoich, to już bym ją wzięła. Teraz też mnie kusi, ale odkładam na tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.07.2015 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Przynoszę Ci piękną, moim zdaniem, pufę, jako ożywczak do salonu [ATTACH=CONFIG]323923[/ATTACH] Źródło. Gdybym nie miała swoich, to już bym ją wzięła. Teraz też mnie kusi, ale odkładam na tapicera No ładna, ale ja już się zakochałam w Twoich, Twoje są w moim stylu, a do wzorów to ja głowy nie mam słuchaj Ty mi sprzedasz dwie swoje, a kupisz sobie tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Aga, ja mam ich trzy! I trzy mi są potrzebne, więc z transakcji raczej nic nie będzie Ale będę ich wyglądać i jak tylko się pojawią, to dam cynk Zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zerknij TU. Wydaje mi się, że to jest dokładnie ta sama Jest jeszcze granatowa. I cena dokładnie ta sama, jaką ja płaciła w B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.07.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zerknij TU. Wydaje mi się, że to jest dokładnie ta sama Jest jeszcze granatowa. I cena dokładnie ta sama, jaką ja płaciła w B Szkałam i faktycznie są, ale ja wolałabym zobaczyć, bo niestety już nieraz się nabrałam na zakupy przez internet. Niby wszystkie te pufy podobne, a jak się przyjrzeć to jednak się różnią, no i dodatkowo na kolor nie mogę się zdecydować, na pewno jasny szary, a druga granat albo żółty, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.07.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nie chce dostać takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) Szkałam i faktycznie są, ale ja wolałabym zobaczyć, bo niestety już nieraz się nabrałam na zakupy przez internet. Niby wszystkie te pufy podobne, a jak się przyjrzeć to jednak się różnią, no i dodatkowo na kolor nie mogę się zdecydować, na pewno jasny szary, a druga granat albo żółty, jak myślisz? Wysłałam do sprzedającego mejla z pytaniem Jestem przekonana, że to te same. Ja bardzo lubię żółty w domu, bo znakomicie rozświetla i rozwesela wnętrze. I chyba zawsze pasuje. Granatowa pamiętam, że była dosyć ciemna. Zobacz, jak by było ładnie Granatowa i szara wyglądałyby super Edytowane 11 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.07.2015 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 No ładnie a nawet bardzo ładnie. Tylko szarych chyba nie mają. Wiec zostaje granat i żółty, tylko granat za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.07.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Moim zdaniem szary faktycznie ładniej wyglądałby przy tej żółtej, ale granatowa też niczego sobie. Bardzo nie lubię ubrań w kolorze żółci, ale w domu to chyba będzie pierwsza kropla koloru na tle szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Jak zobaczyłam u Tomkowej to od razu zaczełam szukać i szarego byłam pewna, a nie mogłam wybrać drugiego koloru zółty, granat albo turkus. Może i faktycznie ten żółty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciamm 12.07.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 hejka Ależ super zasłony!!!! szkoda że trochę problem ze sprzątaniem bo takie położone na podłodze dają extra efekt:) co do domku/placu zabaw - nono wypasiony będzie:) i właśnie ustawiony tak jak pokazałaś wydaje się dobrze - widok z tarasu jest Chociaż może bym bardziej do narożnika przysunęła pufy zarąbiaste!!!!!!!! wygodne są? A żółty to mój najulubieńszy kolor Chciałam taką kuchnię tzn mebelki - fronty żółte z połyskiem ale jestem za mało odważna i zdecydowałam się tylko na żółte ściany między meblami - taki mam zamiar znaczy się i jakąś żółtą, nie wiem, może grafikę w przedpokoju żeby trochę połączyć kuchnię z jadalnią/salonem - tam mam wolną ścianę ale to wam pokażę co chcę jak już tynki będą i będą zapadać konkretne decyzje Żółty jest piękny!!! ale taki żłótkowy zółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciamm 12.07.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 tak jeszcze raz przyglądam się Twojej kuchni i mam kilka pyt(pewnie już padły ale nie mam czasu jeszcze raz czytać wątku, przepraszam)jeśli możesz to mi odpowiedz1. kto ci robił kuchnię?blat to kolor? on jest jednolity? bo nie mogę dojrzeć łączenia/lodówka jest pierwsza od ściany - zaraz za nią piekarnik, tak?a gdzie ukryłaś zmywarkę?czy bateria jest "zdejmowalna"? np. do mycia okien? czy nie przeszkadza Ci dozownik płynu umieszczony w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 hejka........ Domek pierwotnie planowałam ustawić 1 m od granicy, ale trochę przesunęłam w prawo, żeby z salonu był bardziej widoczny. Co do wygody puf to musisz Tomkowej zapytać, ale ja też chętnie się dowiem. Ja to wogóle nie jestem odważna, w życiu nie zdecydowałabym się na meble w intensywnym kolorze, ale też wiem, ze kolor się nudzi, a przy neutralnym kolorze mebli, możesz dać właśnie ściane intensywną, a jak się znudzi to przemalować. Ja Ci radzę wcześniej się brać za wszystko, bo póżniej jak przyjdzie natłok decyzji to nie zazdroszczę, wiem co mówię, ja projekt kuchni robiłam przed elektryką i wtedy wydawało mi się to tak odległe, na zasadzie projekt w marzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 tak jeszcze raz przyglądam się Twojej kuchni i mam kilka pyt (pewnie już padły ale nie mam czasu jeszcze raz czytać wątku, przepraszam) jeśli możesz to mi odpowiedz 1. kto ci robił kuchnię? blat to kolor? on jest jednolity? bo nie mogę dojrzeć łączenia/ lodówka jest pierwsza od ściany - zaraz za nią piekarnik, tak? a gdzie ukryłaś zmywarkę? czy bateria jest "zdejmowalna"? np. do mycia okien? czy nie przeszkadza Ci dozownik płynu umieszczony w tym miejscu? Odpowiadam jak na spowiedzi. Kuchnia to IKEA od A do Z Blat jest też z Ikea Hallestad, szary łączony (mało widoczne) przy szafce narożnej, ale blatu nie polecam, metaliczna krawędż jest podatna na zarysowania, drugi raz bym właśnie z tego względu nie wzięła. Lodówka jest pierwsza, póżniej piekarnik, a póżniej zmywarka. U mnie okno otwiera się bez żadnej ingerencji w baterię, bateria jest dokładnie na środku okna i między bateriła a oknem jest spora przestrzeń, więc nie ma problemu. Dozownik płynu został umieszczony w miejscu kurka do zamykania zlewu, po prostu nie chcieliśmy robić w zlewie kolejnej dziury, ale w niczym to nie przeszkadza. A zlew był kupowany przez internet więc ciężko było mi się zdecydować, gdzie ten dozownik miałby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Co do wygody puf to musisz Tomkowej zapytać, ale ja też chętnie się dowiem. Już odpowiadam Pufy są wykonane z dosyć twardego sznurka bawełnianego, więc ja, po dłuższym siedzeniu na nich, zaczynam się trochę kręcić Ale gdzieś już tu na forum padło stwierdzenie, że mam wrażliwe siedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciamm 12.07.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 dziękuję za odpowiedzi:rolleyes: a projekt sama robiłaś? czy obsługa IKEI? czy jakieś studio projektowe? właśnie ja mam prąd doprowadzony DO kuchni - jeszcze nie rozprowadzony PO kuchni - ze względu na to że nie umiałam do końca sprecyzować jak i co chcę... Nasz znajomy elektryk powiedział że jak przyjdą uruchomić prąd (po tynkach) to mi rozprowadzi kabelki - troszkę pokuje Nie widział problemu w tym:) stwierdził że dla mnie się poświęci w sumie to mam czas z kuchnią (z konkretnym projektem) do połowy sierpnia... kurczę to już nie za dużo Tomkowa - a one są wypełnione w środku kulkami ze styropianu ? czy czym? i to się jakoś - jak to napisać... - nie przelewa podczas siedzenia? nie spada się z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Projekt kuchni robił mi ktoś z ogłoszenia na internecie, tyle że ja wiedziałam co chce i on tylko zrobił wizualizację, której ja nie potrafiłam. Oczywiście między czesie były jakieś zmiany, był to projekt standardowy (nie ikeowski) ale jak zaczęłam wyceniać, to skończyło się na Ikei i wtedy zamówiłam kolejny projekt, dostosowanie tego pierwszego do potrzeb Ikei i tak powstała moja kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 A robiłam właśnie przed elektryką, żeby wiedzieć, gdzie gniazdka pociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciamm 12.07.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a o tym kolorze - dobrze gadasz kobieto!!! ścianę zawsze można przemalować a meble już trudniej wymienić (czyt. drożej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.07.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Już odpowiadam Pufy są wykonane z dosyć twardego sznurka bawełnianego, więc ja, po dłuższym siedzeniu na nich, zaczynam się trochę kręcić Ale gdzieś już tu na forum padło stwierdzenie, że mam wrażliwe siedzenie Ja to bardziej myślę o dzieciach, ze może one by skorzystały, a że dzieci 5 min nie usiedzą to pewnie im nie będzie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts