aga2183 03.09.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Działka ma 900 m a na niej dom 160 m. Dzialka 26 m przod i 35 bok. Przed domem jest 7 m po bokach 5 m z tylu ok. 18 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.09.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To masz trochę miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No właśnie o to chodzi, że ja bym chciała, ale pojęcia nie mam Hmmm a żeby między tujami coś dosadzić to jaką muszę odległość zachować? Teraz wsadziłabym tuje, a w przyszłym roku dokupiła coś fajnego i posadziła między? pomiędzy tujami to juz chyba nie , takie naprzemienne nasadzenie średnio wyglądają, wprowadzaja chaos. Fajnie wygląda naprzemienne ale np 5 szt jedngo gatunku, 5 kolejnego itp. Ale trzeba jakos to zakomponowac zeby fajnie wyszło z nasadzeniami przed Myślę ze tuje sie bronią jak sa zielonym tłem dla innych nasadzeń Fajnie tez wygląda świerk serbski w szpalerze na zywoplot , tylko trzeba fajne egzemplarze wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 04.09.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Aga wysłałam Ci wiadomość, ale nie wiem czy doszła bo forum coś szwankuje. Daj znać czy masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To masz trochę miejsca. Miejsca wystarczyłoby na piękny ogród, ale jeszcze nie teraz, może kiedyś będzie mnie stać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 pomiędzy tujami to juz chyba nie , takie naprzemienne nasadzenie średnio wyglądają, wprowadzaja chaos. Fajnie wygląda naprzemienne ale np 5 szt jedngo gatunku, 5 kolejnego itp. Ale trzeba jakos to zakomponowac zeby fajnie wyszło z nasadzeniami przed Myślę ze tuje sie bronią jak sa zielonym tłem dla innych nasadzeń Fajnie tez wygląda świerk serbski w szpalerze na zywoplot , tylko trzeba fajne egzemplarze wybrac No i masz, co osoba to inne spojrzenie. Tuje dostaliśmy w prezencie i już czekają a posadzenie, więc muszą zostać. W tygodniu policze ile ich jest i zobaczę co z tego będzie. Może po bokach pójdą tuje, a z tyłu coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Aga wysłałam Ci wiadomość, ale nie wiem czy doszła bo forum coś szwankuje. Daj znać czy masz Doszła, doszła i nawet nie wiesz ile radości mi sprawiła, ale właśnie z powodu błędu logowania, nie dałam rady wcześniej odpowiedzieć. No i chyba będziemy sami spawać, ehhh mam nadzieję, że kolejny raz nie wyłożymy się na chęci oszczędzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 No i masz, co osoba to inne spojrzenie. Tuje dostaliśmy w prezencie i już czekają a posadzenie, więc muszą zostać. W tygodniu policze ile ich jest i zobaczę co z tego będzie. Może po bokach pójdą tuje, a z tyłu coś innego? Jak masz tuje to posadz je i zrobią ladną zielona scianę dla kolejnych nasadzeń- nie jestem ich przeciwniczką tylko zwolenniczka zeby coś z nimi jeszcze rosło . Sama mam nie za duża dzialke i nie moge sobie pozwolić na wielkie nasadzenia a jednak chce się ogrodzic. Tuje beda u mnie jako tło zielone zeby sie odgrodzić a przed nimi jakieś ładne roślinki. wydaje mi sie ze sie to obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jak masz tuje to posadz je i zrobią ladną zielona scianę dla kolejnych nasadzeń- nie jestem ich przeciwniczką tylko zwolenniczka zeby coś z nimi jeszcze rosło . Sama mam nie za duża dzialke i nie moge sobie pozwolić na wielkie nasadzenia a jednak chce się ogrodzic. Tuje beda u mnie jako tło zielone zeby sie odgrodzić a przed nimi jakieś ładne roślinki. wydaje mi sie ze sie to obroni I chyba tak zrobię, jak się trochę odbijemy od dna finansowego to pomyślę o rozbudowie ogrodu, jak na razie muszę gospodarować tym co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Słuchajcie dzisiaj zajrzałam na W.... i zakochałam się w meblach do sypialni. Muszę Wam pokazać, bo nie wiem czy jeszcze będziecie jak dojdzie do konczenia sypialni. Moją pierwszą miłością była seria Edland z Ikei, ale wycofali i nici. Co do koloru to jeszcze nie podjęłam decyzji, ale skłaniam się w kierunku granatu. Chodzi o coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 A łóżko mamy takie, więc do tego trzeba resztę dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Swarzędz choć mnie się nie podobają te nóżki rozjeżdżające się po skosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Swarzędz choć mnie się nie podobają te nóżki rozjeżdżające się po skosie A ja właśnie czegoś takiego szukam, nawet do ludwikowskich się przymierzałam, ale chyba jednak nie mój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Piu robiła wycenę ich uszaków, TU Trzeba by zapytać i porównać ze źródłem, czy te westowe ceny są takie atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Piu robiła wycenę ich uszaków, TU Trzeba by zapytać i porównać ze źródłem, czy te westowe ceny są takie atrakcyjne Taki uszak to marzenie, jezzzu jaki piękny. Myślę, że zanim zabiorę się za sypialnie, seria zostanie wycofana , ale szukam wzoru, być może stolarz rodzinny będzie mi robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Zwest na pewno. Natomiast Swarzędz produkuje swoje serie bardzo długo.http://swarzedzhome.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.09.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Zwest na pewno. Natomiast Swarzędz produkuje swoje serie bardzo długo. http://swarzedzhome.pl/ Dziękuje Ci za ten link, te meble spełniają w 100% moje wymagania, no może kolor nie do końca, ale te drewniane też pięknie się prezentują i ten uszak....normalnie się zakochałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.09.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 A co powiecie na takie stoliki do sypialni, byłam dzisiaj w j.. i baaardzo mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.09.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 I jeszcze muszę się pochwalić, że "ogród" wstępnie ogarnięty, ogrodzenie jest z 3 stron, tuje posadzone, trawa pomału zaczyna wyglądać. Inka bramę spawamy sami (tzn. teść), to Twoja zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 A co powiecie na takie stoliki do sypialni, byłam dzisiaj w j.. i baaardzo mi się spodobały [ATTACH=CONFIG]330398[/ATTACH] Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts