aga2183 14.09.2015 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 I są, na zdjęciach wyszły dość małe, ale w rzeczywistości wydaje mi się, że wystarczające. Nasza sypialnia jeszcze nawet nie malowana, bo nie mam pojęcia co do jej wykończenia, może Wy macie jakiś pomysł, szczególnie na ścianę za łóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 To perspektywa kłamie Zajrzyj na mój pinterest, W sygnaturze link do kominków, ale stamtąd trafisz na inna tablicę u mnie - nazywa się "Wanna sleep". Może coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Aga, a nie miały być u Ciebie lustra nad łóżkiem? Stoliki nocne wyglądają bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 To perspektywa kłamie Zajrzyj na mój pinterest, W sygnaturze link do kominków, ale stamtąd trafisz na inna tablicę u mnie - nazywa się "Wanna sleep". Może coś znajdziesz. Chyba masz racje z tą perspektywą Nie mogę trafić na tablicę, o której piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Aga, a nie miały być u Ciebie lustra nad łóżkiem? Stoliki nocne wyglądają bardzo ładnie Lustra bardzo mi się podobają i praktycznie wszystkie inspiracje, które pokazałaś u siebie. Pierwotnie myślałam o granacie, ale przy tych stolikach (które mają być tymczasowe) i tym kolorze łóżka byłoby za ciemno. Moim zdaniem kluczowa w sypialni jest ściana na której stoi łóżko. Drzwi do garderoby są białe, ale jak będę wiedziała jak wszystko ma wyglądać raczej przemaluje. Dojdzie pewnie komoda i koniecznie toaletka z jakimś pięknym krzesłem, no i w marzeniach uszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tu link https://www.pinterest.com/pestka56/wanna-sleep/ Jak klikniesz w mojego nika, to wyświetlą się wszystkie tablice A przy okazji: Dziewczyny, bywalczynie wątku, nasza forumowa Szocik została zgłoszona do konkursu na BabęFest 2015. GŁOSOWAĆ proszę http://babafest.pl/konkurs Należy jej się ten tytuł. Póki co jest 4-ta, a była 3-cia. Żwawo, Kobitki proszę głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Dzięki Pestko, podoba mi się coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Może panele na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) A i informuję, że głosowałam. A to można tylko raz? Edytowane 14 Września 2015 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 niektóre konkursy działają tak, że można codziennie zagłosować. Może tu też. Fajnie wygląda ta sama deska położona na podłodze i na ścianie. Ładnie kontrastują te białe szafeczki To podobne A tu podłoga, ściana blat z tej samej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Właśnie o czymś takim myślę, zastanawiam się tylko czy panele (które wyglądają dokładnie tak jak nasza deska) dałyby ten sam efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pestko dzięki Tobie trafiłam do Szocik (kiedyś śledziłam, ale wątek mi umknął) i trafiłam tam na PIĘKNY PIĘKNY stół, jejku zakochałam się, o czymś takim zresztą myślałam tylko nogi w prostokąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 U Szocik wszystko cudne, a pamiętasz czyją łazienkę Ci pokazywałam, doradzając płytki do Twojej? Stół jest naprawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Można głosować CODZIENNIE do 15 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tomkowa oczywiście, że pamiętam, wspomniałam, że śledziłam wątek, właśnie głównie ze względu na łazienkę.Faktycznie tam tyle fajnych rzeczy, a warzywniak jak mnie zachwycił, myślę, gdzie u mnie mógłby stanąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Można głosować CODZIENNIE do 15 października No to trzeba stronę do zakłądek dodać pamiętam też, ze byłam pod wrażeniem inicjatywy Szocik, chyba bożonarodzeniowej. A ja jak jestem pod wrażeniem to póżniej całej rodzinie opowiadam " a na forum to ......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 To głosujemy ile się da Jak znajdziesz panele podobne, to będzie okey. Chcesz wyłożyć cała ścianę, więc nie ma problemu z wykańczaniem brzegów. Aga, u mnie na pintereście jest tablica Kitchen Garden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.09.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Rewelacja I tutaj normalnie można coś posadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Jeśli masz mało miejsca to jest to idealne dla truskawek, poziomek, ziół, a nawet niskich pomidorków koktajlowych. A nie masz jakiejś ściany, na której mogłabyś zrobić warzywniczek pionowy? Rynny, lub rury kanalizacyjne podcięte odpowiedni można zawiesić i proszę jaki fajny efekt, a przy okazji cebulka pod ręką i ziółka, no i truskawki. Warzywnik możesz też połączyć z roślinami ozdobnymi. Dawniej tak robiono. Nie mówiąc już o tym, że szczypiorek wieloletni kwitnie przepięknie, a szałwie występują w kilku kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.09.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Super te pionowe warzywniki! Jak mi sasiad moj zasypie to tez sobie taki zrobie! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts