Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Ale się cieszę, że ktoś ma w domu drzewko moich marzeń :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=319020&d=1433017811&thumb=1

Trafiłam do Ciebie dzięki życzliwości Karoliny. Jestem bardzo ciekawa tego drzewa. Z czego jest wykonane? Jest robione na zamówienie? Czy drugie nadal jest do sprzedania? Czy mogę prosić na priva o cenę? Przepraszam za tyle pytań, ale to z radości, że je widzę :).

A spójrz na TEN dywan ;) Sprawdź ich ofertę. Kupowałam u tego sprzedawcy, przycinał mi dywanik na wymiar jaki chciałam. Jakość bardzo dobra.

A taki? 240x330 za 599..

[ATTACH=CONFIG]331685[/ATTACH]

Też bardzo mi się podoba, zwłaszcza, że chce jakiś kolor wprowadzić do salonu, ale nie planowałam kupować dywanu, a co za tym idzie kasy też na niego nie planowałam. Z drugiej strony Mały pełza po podłodze, a na dywanie byłoby mu cieplej. I teraz pytanie kupić ten sizal za 300 czy poczekać i kupić docelowy?

Moje dzieci mają mało zakazów ale z jogurtem gonię do stołu ;) W poprzednim mieszkaniu stoł stał przy narożniku i był dramat. Teraz jakby lepiej :wiggle:

U nas nie jest najgorzej, ale fakt zakazu zbliżania się z jedzeniem do narożnika nie ma (zwłaszcza, że to ja w głównej mierze z tego braku zakazu korzystam). Zdarza się, że Mała weźmie kubek z piciem, idzie przez salon i uuupppsss zawartość na podłodze. Ale jak teraz myślę nad tym, to prawdopodobieństwo jest takie samo na podłodze w całym salonie, więc muszę szukać w ustawieniu Tomkowej.