Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

Dzień dobry :)

Ale się cieszę, że ktoś ma w domu drzewko moich marzeń :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=319020&d=1433017811&thumb=1

Trafiłam do Ciebie dzięki życzliwości Karoliny. Jestem bardzo ciekawa tego drzewa. Z czego jest wykonane? Jest robione na zamówienie? Czy drugie nadal jest do sprzedania? Czy mogę prosić na priva o cenę? Przepraszam za tyle pytań, ale to z radości, że je widzę :).

Witaj Julianno

Bardzo miło mi Ciebie gościć, zwłaszcza, że Twój wątek śledzę po cichutku. I muszę Ci powiedzieć, że masz najpiękniejszy dom jaki widziałam.

Z tego co widzę to drzewo składa się z dwóch stron ze sklejki, a między sklejką jest drewno. Było robione na wymiar.

Drzewko jest dumą naszego domu, moją dumą :-) jako wieszak sprawdza się perfekcyjnie, chociaż my używamy go z reguły dla gości.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na pinterescie sa fajne wskazowki [ATTACH=CONFIG]331753[/ATTACH]

Witam Cię Mio82, miło mi, że zajrzałaś.

Przy tych układach to dywan musiałby pewnie mieć 5x5, a na taki to mnie na pewno nie będzie stać :-)

Pomijając moje finanse to chciałabym jednak zachować drewnianą podłogę i gdyby nie mój Maluszek pewnie nie myślałabym o dywanie. Lubię moją podłogę :-)

A patrzyłaś na dywany tu

https://www.carpetvista.pl/pol/Dywany_nowoczesne/page1.html#VY5LDsIwDETv4hPkU7Xp_2BBAgeoAqgESzKFTNBqnK3UkcIsTK9pvx2B5a4YiwoBjuxAGaIzrQNpUxwoCc_2BzbxVBoN6kotK8tG7DM5AlSVLsRJzLe9SKZJPcjqWc2q3SjAVJAk7LG_2F_2FsJyxnkUMb_2BzhudVNp2p_2F63_2BLcD0AzfHUsHPIcAOI6cP

Można wybrać gamę kolorów, rodzaj dywanów, przedział rozmiarów, przedział cenowy i.... polować. Parę razy widziałam świetne dywany w bardzo niskich cenach.

Jedyny dywan jaki w życiu miałam to czysta wełna i byłam bardzo niezadowolona, miękki, gruby, drogi, ale każdy okruch było widać.

Czyli shaggy nie?

Czarny był ten wełniany? Bo tylko na takich okruchy widać, to że wełna nie ma znaczenia. Ja uważam, że wełniane są najlepsze, ale jeszcze się nie dorobiłam ;)

Dywanów shaggy nie znoszę ;)