Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...Nie wiem, czemu ludzie narzekają na niemowlęta, ja uwielbiam ten okres, ale ja mam grzeczne dzieci :-)

ja też nie wiem :)

moja dwójka była taka, że ja nawet nie wiedziałam że mam dzieci :D one tylko spały i jadły - oseski idealne :)

każdy mi jednak powtarza, że przy trzecim mi się to odwróci i będę miała cały arsenał wszystkiego poczynając od nieznośnych kolek :mad:

Aga pięknie się u Ciebie zmienia :)

Jest! co prawda jeden, ale oglądajcie i mówcie (oddać można)

[ATTACH=CONFIG]333078[/ATTACH]

jeste bardzo ok, ale koniecznie 2 szt :yes:

No jak zwykle Twoja zasługa, chyba powinnam Ci pomnik postawić, albo na wejściu taką tablicę pamiątkową :-)

cos ladnego wymyślisz :yes:

Co do poduszek to mój narożnik chyba jest "za płytki", nam te poduchy przeszkadzają w siedzeniu.

Siada się tam, gdzie nie ma poduszek :D U mnie to jest metr na sofie :lol2: Jak jest więcej ludzi, to poduszki układam w stosie na podłodze, jedna na drugiej. To też fajnie wygląda ;)

U mnie 8 poduszek a mizernie wyglądają , musze dokupić jakies tylko nie wiem w jaki kolor iśc :cool:

każdy mi jednak powtarza, że przy trzecim mi się to odwróci i będę miała cały arsenał wszystkiego poczynając od nieznośnych kolek :mad:

Córka była grzeczna, więc wszyscy mówili, że drugie mi da popalić, ale Mały jeszcze spokojniejszy :-)

Więc ja mówie, że pewnie to Majka była niegrzeczna, ale nie zauważyliśmy :-)