ivy17 06.10.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Niewiele tych modeli w dobrej cenie. Dzisiaj jade do J i może jednak te co Tomkowa pokazała, bo ona to jakoś ma oko zobacz, moze dasz rade je przymierzyć w razie czego oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Myslalam o tym. To byloby najlepsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jest! co prawda jeden, ale oglądajcie i mówcie (oddać można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Prawie jak na mojej wizce Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze Oparcie świetnie pasuje do wykrzyknika w napisie. Ja bym dokupiła drugi. Ty lepiej mów jak jakość i jak się pupcia czuje podczas siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No miałam nadzieję, że tak napiszesz, bo mi bardzo się podoba, kolor idealnie pasuje do napisu, a i siedzi się rewelacyjnie.Muszę dokupić drugi, bo z jednym niby luźno, ale jakoś łyso wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No pewnie, że dwa muszą być! Ale super, że są fajne, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No pewnie, że dwa muszą być! Ale super, że są fajne, bardzo się cieszę No jak zwykle Twoja zasługa, chyba powinnam Ci pomnik postawić, albo na wejściu taką tablicę pamiątkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 chyba powinnam Ci pomnik postawić, albo na wejściu taką tablicę pamiątkową :rotfl: Taki piękny dom i gości chcesz odstraszać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Spokojnie dojdziemy do projektu kostki przed domem to i pomnik się uwzględni nawet mam już miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 To pochwale się jeszcze jakie krzesełko karmidełko dla Małego mojego kupiłam oczywiście nie jest takie wielkie na jakie wygląda, jakoś ta perspektywa w zdjęciach mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ojej, jak pokazywałaś zdjęcia pokoju Mikołaja, to miał 3 miesiące. Teraz już uszykowałaś mu krzesełko karmidełko Ten czas za szybko gna.. Krzesełko bardzo fajne. No, to teraz musisz mieć chociaż jedną poduszkę pomarańczową na sofie Ja właśnie takowe zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Oj gna,gna, aż żal, że ten mój Maluszek tak szybko rośnie. Nie wiem, czemu ludzie narzekają na niemowlęta, ja uwielbiam ten okres, ale ja mam grzeczne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.10.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Co do poduszek to mój narożnik chyba jest "za płytki", nam te poduchy przeszkadzają w siedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.10.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Co do poduszek to mój narożnik chyba jest "za płytki", nam te poduchy przeszkadzają w siedzeniu. Siada się tam, gdzie nie ma poduszek U mnie to jest metr na sofie Jak jest więcej ludzi, to poduszki układam w stosie na podłodze, jedna na drugiej. To też fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ...Nie wiem, czemu ludzie narzekają na niemowlęta, ja uwielbiam ten okres, ale ja mam grzeczne dzieci ja też nie wiem moja dwójka była taka, że ja nawet nie wiedziałam że mam dzieci one tylko spały i jadły - oseski idealne każdy mi jednak powtarza, że przy trzecim mi się to odwróci i będę miała cały arsenał wszystkiego poczynając od nieznośnych kolek Aga pięknie się u Ciebie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jest! co prawda jeden, ale oglądajcie i mówcie (oddać można) [ATTACH=CONFIG]333078[/ATTACH] jeste bardzo ok, ale koniecznie 2 szt No jak zwykle Twoja zasługa, chyba powinnam Ci pomnik postawić, albo na wejściu taką tablicę pamiątkową cos ladnego wymyślisz Co do poduszek to mój narożnik chyba jest "za płytki", nam te poduchy przeszkadzają w siedzeniu. Siada się tam, gdzie nie ma poduszek U mnie to jest metr na sofie Jak jest więcej ludzi, to poduszki układam w stosie na podłodze, jedna na drugiej. To też fajnie wygląda U mnie 8 poduszek a mizernie wyglądają , musze dokupić jakies tylko nie wiem w jaki kolor iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 każdy mi jednak powtarza, że przy trzecim mi się to odwróci i będę miała cały arsenał wszystkiego poczynając od nieznośnych kolek Córka była grzeczna, więc wszyscy mówili, że drugie mi da popalić, ale Mały jeszcze spokojniejszy Więc ja mówie, że pewnie to Majka była niegrzeczna, ale nie zauważyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 No jak ja mam się przekonać do poduszek, skoro moja Mała pierwsze co robi to przekłada, zrzuca i wywraca wszystko do góry nogami.Mam dwie świeczki na stole to przez pierwsze dwa miesiące też im nie dawała żyć, nie mogły stać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Aga pięknie się u Ciebie zmienia Bardzo żałuję, że wątku nie założyłam wcześniej, zanim zaczęłam urządzać, myślę, że z Wasza pomocą uniknęłabym kilku błędów, no ale ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 jeste bardzo ok, ale koniecznie 2 szt W moim J.. wczoraj był tylko jeden, ale już zarezerwowałam w kolejnym, więc jutro podjadę i odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts