aska133_w 01.06.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Odnośnie lamp, nad stołem, zawsze bardzo mi się podobały takie wiszące nisko, linki chyba jednak nie pozwolą aż tak nisko. Obecny stół jest dość wąski i nie wiem czy obniżając lampy nie przeszkadzałyby w korzystaniu ze stołu, nie wiem ... Spróbuje zmienić, jak tylko będziemy mieli nowy stół. Problem w wykańczaniu polega na tym (przynajmniej u mnie), ze jak coś zrobie i wymaga poprawki to za nic nie mogę znaleźć czasu, zeby to poprawić. Bo lednie zamontowaliśmy te lampy, były do montażu w kuchni, ledwie te w kuchni zostały zamontowane, montowaliśmy szafe, równaliśmy teren, sialiśmy trawe, robimy elewacje........... końca nie widać. Codziennie sobie obiecuje, że coś poprawie, a londuje na kanapie przed kompem. Ot i taka tajemnica niedoróbek czesc Swietne wnetrza, fajnie sie urzadzacie. Moglabys napisac jaki masz model umywalki? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Codziennie sobie obiecuje, że coś poprawie, a londuje na kanapie przed kompem. Ot i taka tajemnica niedoróbek O, ja też tak mam! Zawsze sobie tłumaczę, że może mnie natchnie z jeszcze lepszym pomysłem Nie masz żadnych niedoróbek! Kilka rzeczy do dopieszczenia U mnie na przykład humor nieustannie psuje mi lustro, które zrobiłam za krótkie :bash:Jest dokładnie wymiarów słupa między wejściami do kuchni i zlicowane ze ścianą. Dostałam jakiegoś zaniku zdrowego myślenia i zrobiłam je 15 cm nad listwą podłogową. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, bo dosztukować się nie da Tak więc lampami wcale się nie przejmuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Pokaż, który kosz kupiłaś, w okresie kupowania kosza miałam wielki problem, a że ten mój był w miarę tani i moim zdaniem całkiem ładny to wzięłam. I jestem bardzo zadowolona, a co ważniejsze sezon minął, a on wciąż żyje Taki jest. Wygląda na solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 czesc Swietne wnetrza, fajnie sie urzadzacie. Moglabys napisac jaki masz model umywalki? z góry dziękuję Witam w moim wnętrzu i informuję, że umywalka pochodzi z Obi i nie mam pojęcia jaki to model, w każdym razie kosztowała 199 zł. Na 99 % to jest ta http://www.obi.pl/decom/product/OBI_Umywalka_nablatowa_52_x_36_cm/5884796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Taki jest. Wygląda na solidny [ATTACH=CONFIG]319206[/ATTACH] Też bardzo ładny, ten model też był dostępny w skórze, ale filc też dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Tomkowa, a czy oprócz łazienek, które są nieziemsko piękne, masz gdzieś zdjecia pozostałych wnętrz? Gdzie to nieszczęsne lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 I pokój mojego synka, jeszcze się tworzy i tutaj licze też na jakieś inspiracje. Niby zarys jest, ale jednak czegoś brakuje. Co prawda Maluszek ma 3 miesiące i jeszcze jest trochę czasu, zanim w pełni będzie z niego korzystał, ale jednak czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Sypialni na razie nie pokazuje, bo jest tylko łóżko i pewnie długo nic się nie zmieni, ale mam cichą nadzieję, że i tam kiedyś zadziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Prze-cu-do-wny pokój Mai U Mikołaja jest prześlicznie!!! Stworzyłaś cudne wnętrza Co do moich, to gdzieś tam wrzucałam kominek, gdzieś kawałek salonu, gdzieś schody Lustra nigdzie nie pokazywałam Od zawsze myślałam o wątku, a ostatnio jeszcze bardziej, bo potrzebuję wsparcia przy skomponowaniu ściany z telewizorem, a właściwie jej części. Chodzi o rozmieszczenie obrazków, z których tv będzie największym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Pokój mojej córki - 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Prze-cu-do-wny pokój Mai U Mikołaja jest prześlicznie!!! Stworzyłaś cudne wnętrza Co do moich, to gdzieś tam wrzucałam kominek, gdzieś kawałek salonu, gdzieś schody Lustra nigdzie nie pokazywałam Od zawsze myślałam o wątku, a ostatnio jeszcze bardziej, bo potrzebuję wsparcia przy skomponowaniu ściany z telewizorem, a właściwie jej części. Chodzi o rozmieszczenie obrazków, z których tv będzie największym Ale czy nie wydaje Ci się, że pokój Mikołaja jest troszkę taki niedopracowany? Zakładaj wątek i pokazuj wszystko. P.S. Czy wspominałam, że Mały ma na imię Mikołaj? Edit. zdjęcia podpisane Edytowane 1 Czerwca 2015 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 A czy to dostrzegłaś, ręczna robota MATKI, jestem z siebie dumna zwłaszcza, że mam dwie lewe ręce w zakresie artystycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Ale czy nie wydaje Ci się, że pokój Mikołaja jest troszkę taki niedopracowany? Zakładaj wątek i pokazuj wszystko. P.S. Czy wspominałam, że Mały ma na imię Mikołaj? Może dojrzeję do wątku Mikołaj jest małym chłopczykiem, więc z czasem wystrój się będzie zmieniał Moim zdaniem do obu pokoików wystarczy dodać dywany i będą dopracowane A o imieniu Synka wspomniałaś w podpisie zdjęć A czy to dostrzegłaś, ręczna robota MATKI, jestem z siebie dumna zwłaszcza, że mam dwie lewe ręce w zakresie artystycznym [ATTACH=CONFIG]319232[/ATTACH] No to teraz mam zagadkę: czy malowałaś komodę, czy strugałaś konika, czy szyłaś maskotki. Cokolwiek jednak, wyszło Ci fantastycznie Bardzo dziękuję za ciepłe słowa o łazienkach. Pokażę Ci na chwilę lustrzanego babola. Potem skasuję Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Komodę malowałam, ale chodziło mi dokładnie o napis A co do lustra to nie jest żle, jeśli udałoby się odkleić to najlepiej wyglądałoby wyśrodkowane w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ale zauważyłam listwy podłogowe - super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Nie uda się odkleić raczej bez wytłuczenia, jest wklejone co do milimetra we wnękę przygotowaną dla lustra. Jak wypośrodkować w pionie? Ono powinno być od górnej krawędzi tak, jak jest do samej listwy przypodłogowej. Strasznie mnie to wkurza. A listwy dziękują Malowanie komody i napis profesjonalne! Nie poddawaj się i myśl nad kolejnym DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 01.06.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Co to to nie, po malowaniu komody zrezygnowałam z DIY chyba na zawsze i za każdym razem kiedy nachodzi mnie głupia myśl (np. z siedziskiem) wracam pamięcią do tamtych chwil. Mówiąc o wyśrodkowaniu, miałam na myśli odkleić i obniżyć, ale jak już wiadomo nie wchodzi w grę, na pocieszenie powiem Ci, że jeśli ktoś nie wie, że zamysł był inny, nie zorientuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.06.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witaj. Wnętrza trochę nie w moim stylu ale doceniam i podziwiam konsekwencję U synka brakuje chyba tego chłopięcego 'pazura' ale jest na tyle malutki ze jeszcze nie musi być - jak podrośnie to sam bo doda Mam dzieciaki w podobnych różnicach starsza córkę i młodszego synka, jeszcze niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 05.06.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Witaj. Wnętrza trochę nie w moim stylu ale doceniam i podziwiam konsekwencję U synka brakuje chyba tego chłopięcego 'pazura' ale jest na tyle malutki ze jeszcze nie musi być - jak podrośnie to sam bo doda Mam dzieciaki w podobnych różnicach starsza córkę i młodszego synka, jeszcze niemowlaka Każdy odnajduje się w innym stylu, według mnie najładniejszy styl to glamour, ale sama najlepiej czuje się jednak w prostych formach. Też myślę, że z czasem pokój zacznie nabierać charakteru, dojdą zabawki i inne gadżety, chociażby dywan, na który nie mam żadnego pomysłu. A dla dzieciaków właśnie realizuje plac zabaw, jak tylko się pojawi to pochwale się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Bardzo chętnie obejrzę. Sama planuję je wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts