Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

bardzo fajnie wygląda ten stołek, pasuje idealnie. Sama sie muszę przejsć do J.... wyptrzyłam krzesełka po 40 zł, przydałoby mi sie takie tymczasowe do wyspy, żeby przed świętami polukrować pierniczki czy pokroić sałatkę. Te moje upatrzone są po 700 zł :D a trzy szt.. potrzebuję :lol2;

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo fajnie wygląda ten stołek, pasuje idealnie. Sama sie muszę przejsć do J.... wyptrzyłam krzesełka po 40 zł, przydałoby mi sie takie tymczasowe do wyspy, żeby przed świętami polukrować pierniczki czy pokroić sałatkę. Te moje upatrzone są po 700 zł :D a trzy szt.. potrzebuję :lol2;

Ja to nawet nie oglądam takich cennych przedmiotów, bo musiałabym czekać chyba lata śwoetlne. Lista naszych potrzeb jest baaardzo długa, ale skoro nie ma na wielkie inwestycje to trzeba robić małe :-)

Kurde niby te płyty nie wygladają tragicznie. tylko kostka to jest rozpierducha calkowita. I dopiero po zrobineiu podjazdu możesz mysleć o ogrodzie frontowym. Kiedy byłaby robiona, jeżeli teraz fundusze pójdą na łazienkę? do wiosny uciułacie?

o wannie też marze :rolleyes::rolleyes: tak bardzo bardzo, ale koszty łazienki marzeń są kosmiczne i po drodze inne pilne wydatki. Kostkę na szczęscie mamy :)

Jak masz taki podjazd, to rób łazienkę. Podjazd nie zając, a nawet lepiej zrobić go po zimie. Przez lato się uleży i nie będzie potem jakichś problemów z zapadliskami.

Ogródek przed domem możesz nieco zagospodarować zanim kostka będzie. Tylko potem trzeba panów pilnować.

U mnie dom obrośnięty roślinami. Teraz były wymieniane rynny, wymieniany kosz na dachu i obróbki 2 kominów, zdejmowane gąsiory i zrobione uszczelnienie pod nimi. Ekipa szalała z 3-ma drabinami i rusztowaniem warszawskim. Jakoś nic mi specjalnie nie zniszczyli. Tylko jedna glicynia oberwała, bo się drabina obsunęła i pękły 3 gałęzie. Uciełam i nawet nie widać.

Wiesz co to jest geokrata?

Ale narobiłam bałaganu, zapomniałam dodać teoretycznie :-)

To są nasze dwa największe wydatki i zastanawiałam się na co najpierw będziemy odkładać, może może do wiosny jakoś nazbieramy.

Ja też mam listę na co teoretycznie powinnam odkładać :lol2: Ułożoną według priorytetów i możliwości finansowych. Jak dobrze pójdzie, to kuchnię marzeń zrobię około 80-tych urodzin :rotfl:

Gdzie jest drugi stołek, ja się pytam :D

Jutro z samego rana jadę odebrać ze sklepu, miałam jechać dzisiaj, ale wczoraj zrobiłam taki manewr, godzinę mnie nie było,a mąż w tym czasie drzemnął Małego (18.00) i miałam towarzystwo do 22, dzisiaj bałam się powtórki i nigdzie się nie ruszałam :-)

Jutro z samego rana jadę odebrać ze sklepu, miałam jechać dzisiaj, ale wczoraj zrobiłam taki manewr, godzinę mnie nie było,a mąż w tym czasie drzemnął Małego (18.00) i miałam towarzystwo do 22, dzisiaj bałam się powtórki i nigdzie się nie ruszałam :-)

Przecież uśpienie dziecka to najlepszy męski sposób na zajęcie się nim :lol2: I obowiązkowo spanie razem z nim :lol2:

A i jeszcze pochwalę się, ze dywan który wybrałaś kupiłam 200 zł taniej - za 750 zł!!! (znalazłam fajną stronę z dywanami)

:wave:

Fajna ta strona, już wybrałam dla siebie kilka dywanów :lol2: