Emila3000 07.10.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 bardzo fajnie wygląda ten stołek, pasuje idealnie. Sama sie muszę przejsć do J.... wyptrzyłam krzesełka po 40 zł, przydałoby mi sie takie tymczasowe do wyspy, żeby przed świętami polukrować pierniczki czy pokroić sałatkę. Te moje upatrzone są po 700 zł a trzy szt.. potrzebuję :lol2; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 bardzo fajnie wygląda ten stołek, pasuje idealnie. Sama sie muszę przejsć do J.... wyptrzyłam krzesełka po 40 zł, przydałoby mi sie takie tymczasowe do wyspy, żeby przed świętami polukrować pierniczki czy pokroić sałatkę. Te moje upatrzone są po 700 zł a trzy szt.. potrzebuję :lol2; Ja to nawet nie oglądam takich cennych przedmiotów, bo musiałabym czekać chyba lata śwoetlne. Lista naszych potrzeb jest baaardzo długa, ale skoro nie ma na wielkie inwestycje to trzeba robić małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wspominając o inwestycjach, gdybyście miały do wyboru, zrobić łazienkę górną czy kostkę przed domem, to co wybrałybyście? Łazienka czy kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 O tej porze roku i jeśli jedna łazienka już funkcjuje, to z cała pewnością KOSTKA na pierwszym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.10.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wspominając o inwestycjach, gdybyście miały do wyboru, zrobić łazienkę górną czy kostkę przed domem, to co wybrałybyście? Łazienka czy kostka? kostka, zakładając ze łazienka jedna jest zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 O tej porze roku i jeśli jedna łazienka już funkcjuje, to z cała pewnością KOSTKA na pierwszym planie Myślę, że to jeszcze nie tak bliska inwestycja, teraz jako zastępstwo mamy płyty betonowe z poprzedniego ogrodzenia Witać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 kostka, zakładając ze łazienka jedna jest zrobiona No niby jest, ale wanny nie ma, a ja tęsknie za wanną, ale już nie bardzo za sprzątaniem drugiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Kurde niby te płyty nie wygladają tragicznie. tylko kostka to jest rozpierducha calkowita. I dopiero po zrobineiu podjazdu możesz mysleć o ogrodzie frontowym. Kiedy byłaby robiona, jeżeli teraz fundusze pójdą na łazienkę? do wiosny uciułacie? o wannie też marze :rolleyes: tak bardzo bardzo, ale koszty łazienki marzeń są kosmiczne i po drodze inne pilne wydatki. Kostkę na szczęscie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jak masz taki podjazd, to rób łazienkę. Podjazd nie zając, a nawet lepiej zrobić go po zimie. Przez lato się uleży i nie będzie potem jakichś problemów z zapadliskami.Ogródek przed domem możesz nieco zagospodarować zanim kostka będzie. Tylko potem trzeba panów pilnować. U mnie dom obrośnięty roślinami. Teraz były wymieniane rynny, wymieniany kosz na dachu i obróbki 2 kominów, zdejmowane gąsiory i zrobione uszczelnienie pod nimi. Ekipa szalała z 3-ma drabinami i rusztowaniem warszawskim. Jakoś nic mi specjalnie nie zniszczyli. Tylko jedna glicynia oberwała, bo się drabina obsunęła i pękły 3 gałęzie. Uciełam i nawet nie widać. Wiesz co to jest geokrata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wspominając o inwestycjach, gdybyście miały do wyboru, zrobić łazienkę górną czy kostkę przed domem, to co wybrałybyście? Łazienka czy kostka? Zdecydowanie łazienka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ale narobiłam bałaganu, zapomniałam dodać teoretycznie To są nasze dwa największe wydatki i zastanawiałam się na co najpierw będziemy odkładać, może może do wiosny jakoś nazbieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ale narobiłam bałaganu, zapomniałam dodać teoretycznie To są nasze dwa największe wydatki i zastanawiałam się na co najpierw będziemy odkładać, może może do wiosny jakoś nazbieramy. Ja też mam listę na co teoretycznie powinnam odkładać Ułożoną według priorytetów i możliwości finansowych. Jak dobrze pójdzie, to kuchnię marzeń zrobię około 80-tych urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ja lekko licząc potrzebuje kolo miliona na wykończenie domu :rotfl: Nawet nie chce myśleć ile jest jeszcze do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dobrze jest mieć plany i wciąż coś do zrobienia przed sobą, ale ja już bym chciała móc popatrzeć na całość i tylko tu i ówdzie coś przylizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 o to widzę, że nie jestem sama. Nie wspominam już o tarasie, ogrodzie, schodach do domu, o matko, ja chyba wcześniej sprzedam dom niż skończę wykańczanie. Ale cały czas powtarzam im dom ładniejszy tym łatwiej go sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Gdzie jest drugi stołek, ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Gdzie jest drugi stołek, ja się pytam Jutro z samego rana jadę odebrać ze sklepu, miałam jechać dzisiaj, ale wczoraj zrobiłam taki manewr, godzinę mnie nie było,a mąż w tym czasie drzemnął Małego (18.00) i miałam towarzystwo do 22, dzisiaj bałam się powtórki i nigdzie się nie ruszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A i jeszcze pochwalę się, ze dywan który wybrałaś kupiłam 200 zł taniej - za 750 zł!!! (znalazłam fajną stronę z dywanami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jutro z samego rana jadę odebrać ze sklepu, miałam jechać dzisiaj, ale wczoraj zrobiłam taki manewr, godzinę mnie nie było,a mąż w tym czasie drzemnął Małego (18.00) i miałam towarzystwo do 22, dzisiaj bałam się powtórki i nigdzie się nie ruszałam Przecież uśpienie dziecka to najlepszy męski sposób na zajęcie się nim I obowiązkowo spanie razem z nim A i jeszcze pochwalę się, ze dywan który wybrałaś kupiłam 200 zł taniej - za 750 zł!!! (znalazłam fajną stronę z dywanami) Fajna ta strona, już wybrałam dla siebie kilka dywanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Przecież uśpienie dziecka to najlepszy męski sposób na zajęcie się nim I obowiązkowo spanie razem z nim Fajna ta strona, już wybrałam dla siebie kilka dywanów Bardzo fajne te dywany, oczopląsu można dostać. Też kilka wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts