Emila3000 07.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Przecież uśpienie dziecka to najlepszy męski sposób na zajęcie się nim I obowiązkowo spanie razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A i jeszcze pochwalę się, ze dywan który wybrałaś kupiłam 200 zł taniej - za 750 zł!!! (znalazłam fajną stronę z dywanami) Aga, a jaki rozmiar wybrałaś?? Bo za tę cenę to podają wymiar 80x120 cm Największy, taki, który planowałaś 240x330 jest za 1577 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A to znowu to samo, w poniedziałek zamówiłam 240x340 za 779 zł, ale coś z płątnością było nie halo, więc zadzwoniłam do kolesia, żeby anulował. Jak ponownie chciałam zamówić to wyskoczyły te kosmiczne ceny, więc zadzwoniłam do niego i powiedział, że jakiś błąd i jak naprawią to zadzwoni. Zadzwonił i we wtorek zamówiłam za 759 do tego wysyłka gratis. Nie wiem co jest nie tak, ale z radością wstrzymam się do odbioru dywanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja myślałam, że szału dostanę. Kolejna sprawa, która mnie irytuje, wyjeżdzam na godzinę, dzwoni: ja: co tam? m: dzieci płaczą ja: mam wracać? m: no nie ja: to po co do ch... dzwonisz No nie mogę zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) dzwoniło myślał, że od razu zawiniesz kiece i przylecisz, zamiast głupio się pytać Przecież się nie przyzna, że sobie nie daje rady.... widocznie dzieci były śpiące i marudne :rotfl: Edytowane 7 Października 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja myślałam, że szału dostanę. Kolejna sprawa, która mnie irytuje, wyjeżdzam na godzinę, dzwoni: ja: co tam? m: dzieci płaczą ja: mam wracać? m: no nie ja: to po co do ch... dzwonisz No nie mogę zrozumieć Niepotrzebnie się denerwujesz Mąż takim telefonem daje Ci dowody wielkiej miłości swojej i dzieci Swojej, bo dzwoni, żeby Cię usłyszeć i zamienić choćby kilka słów, a dzieci, bo zaraz po Twoim wyjściu płaczą z tęsknoty Wszyscy bardzo Cię kochają i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.10.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tomkowa nadajesz się do polityki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Niepotrzebnie się denerwujesz Mąż takim telefonem daje Ci dowody wielkiej miłości swojej i dzieci Swojej, bo dzwoni, żeby Cię usłyszeć i zamienić choćby kilka słów, a dzieci, bo zaraz po Twoim wyjściu płaczą z tęsknoty Wszyscy bardzo Cię kochają i tego się trzymaj Ale ja wyjechałam na 1 godzinę i po to, żeby właśnie od dzieci odpocząć No, ale trzymam się Twojej wersji, mam nadzieje, że ta miłość mnie nie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tomkowa nadajesz się do polityki Dokładnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tomkowa nadajesz się do polityki :rotfl: Ale ja wyjechałam na 1 godzinę i po to, żeby właśnie od dzieci odpocząć No, ale trzymam się Twojej wersji, mam nadzieje, że ta miłość mnie nie wykończy Wystarczy, że zamienisz "to po co do cholery dzwonisz" na "ja też was bardzo kocham" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wystarczy, że zamienisz "to po co do cholery dzwonisz" na "ja też was bardzo kocham" Następnym razem tak właśnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Słuchajcie mam problem ! Wspominałam o blacie w kuchni. Jest to blat z Ikei na wymiar, powierzchnia wierzchnia szara, krawędź metaliczna. Kosztował 2 tys. złProblem polega na tym, że krawędź metaliczna bardzo się rysuje, zetknięcie minimalne z nożem, widelcem itp kończy się rysą, w rezultacie czego krawędź jest porysowana strasznie.Zgłosiłam blat do reklamacji i oczywiście napisali, że to uszkodzenia mechaniczne i nie podlegają reklamacji.Więc ja się pytam dlaczego wierzchnia warstwa nie ma nawet jednaj rysy i czy to nie oczywiste, że w kuchni używa się narzędzi ostrych?Co w takiej sytuacji mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Masz broszurę z warunkami 25-letniej gwarancji? Jest tam chyba napisane "Nasze blaty robocze zostały wyprodukowane, aby sprostać wszelkim wyzwaniom kuchennym i służyć nam przez lata.Powierzchnię blatów roboczych poddajemy rygorystycznym testom". Twój blat nie jest porysowany na części roboczej, czyli na wierzchu, a nikt nie rysuje specjalnie brzegów blatu, skoro wierzch traktuje z należytą dbałością. Nie odpuszczaj, nalegaj na wizytę w domu, a jak ktoś się pojawi, to załóż mu fartuch z guzikami metalowymi i poproś, żeby opierając się o blat otworzył okno. Potem sprawdźcie, czy zostały ślady na brzegu blatu. Mimo, że mam meble z tą długotrwałą gwarancją, nigdy w nią nie wierzyłam. Cokolwiek się zdarzy, np. spuchnięcie szafki umywalkowej od wilgoci, to wykręcą się "uszkodzeniem mechanicznym". Ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 "Gwarancja nie obejmuje normalnego zużycia, w tym zarysowań, rozdarć lub nacięć, a także innych szkód mechanicznych. " To jest po prostu śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.10.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 "Gwarancja nie obejmuje normalnego zużycia, w tym zarysowań, rozdarć lub nacięć, a także innych szkód mechanicznych. " To jest po prostu śmieszne A większość kupuje z nadzieją, że za kilka lat, jak im się znudzi, wymienią sobie, w ramach gwarancji, np. fronty kuchenne na nowe.. Rzeczywistość jest jednak brutalna i dajemy się nabijać w butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 07.10.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A większość kupuje z nadzieją, że za kilka lat, jak im się znudzi, wymienią sobie, w ramach gwarancji, np. fronty kuchenne na nowe.. Rzeczywistość jest jednak brutalna i dajemy się nabijać w butelkę Ja jednak jeszcze napiszę im pismo, pewnie to nic nie da, ale spróbuję. Swoją drogą krew człowieka zalewa, bo to po prostu jest bubel, poprzedni blat użytkowałam 5 lat i nie było nawet jednej małej ryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.10.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.10.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I przy okazji pochwale się Pojemnikami od Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I są ! Jest tak świetnie, że bez pozwoleństwa powiększam Bardzo, bardzo mi się podoba Pojemniczki też ładniutko się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.10.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Teraz wchodzę do kuchni i czuję, że o to właśnie chodziło. Do tej pory zawsze wchodząc myślałam o tych białych stołkach, że nie grają, jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts