aga2183 08.06.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Siedzisko do przedsionka zamówione, wysokość jednak 236 cm, równa z szafą, a kolor szary (taki miałam materiał, jakościowo bardzo dobry, więc go wykorzystałam). A teraz czekam .... zobaczymy, co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No i czekam, czekam na plac zabaw, huśtawki i zjeżdżalnia czekają już w garażu, a czekam z ciekawością, bo kolory i sposób pomalowania sama wymyślałam, więc ostatecznego rezultatu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 W zasadzie nie wiem, czy jeszcze ktoś tutaj zagląda, ale mam na zbyciu drzewko, takie jak w przedsionku, zachęcam bo jest w rzeczywistości bardzo efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.06.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ja zaglądam i czekam na fotki Sprzedajesz drzewko z przedsionka, czy masz drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ja zaglądam i czekam na fotki Sprzedajesz drzewko z przedsionka, czy masz drugie? Mam drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 A i jesteśmy w trakcie elewacji, w sobotę została położona struktura i plan jest taki, żeby całość pomalować kolorem 1500 N, a elementy antracytem. Wokół domu są trzy paski, coś takiego: U mnie okna są w kolorze antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 W kolorze antracyt trzy paski i słupy przy wejściu do domu, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 W tej chwili tak to mniej więcej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.06.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Aga, przyglądam się i przyglądam, ale słupów przy wejściu nie widzę One są chyba jakoś ucięte od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Może to nie do końca słupy, tutaj lepiej widać. Elementy, po obu stronach schodów, na jednym wisi skrzynka na listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Gdyby nie były tak wycięte, to bym je podkreśliła ciemniejszym kolorem, ale tak, to chyba zrobiłabym je jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Gdyby nie były tak wycięte, to bym je podkreśliła ciemniejszym kolorem, ale tak, to chyba zrobiłabym je jasne No i masz nie wiem sama, na razie pójdzie 1500 N, a póżniej pewnie na gorąco podejmę decyzję. W każdym razie jak wszystko pójdzie z planem to w sobotę wrzucę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.06.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jakkolwiek zrobisz, będzie pięknie, jestem przekonana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 09.06.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, prosta, bez przekombinowania.A co to za blat ?? Świetnie komponuje się z uchwytami:)I pytanie jeszcze o zlew i baterię: co to za modele i jak się sprawują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.06.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. Tyle się napisałam i zniknął mi tekst . Bardzo ładne wnętrza. Planuje podobną łazienkę i przy okazji zapytam o szybę pod prysznicem, montuje się ją już podczas kładzenia płytek czy później? I jeśli macie jakiegoś sprawdzonego producenta to mogłabym poprosić o namiary na priv? Jeśli chodzi o elewacje to te słupy też zostawiłabym białe. Bardzo podobają mi się natomiast te linie z antracytowych opasek:) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Inka87 styl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Odnośnie elewacji, to dzisiaj jechałam i wciąż mam w głowie podkreślenie tych słupów, opaski są dookoła domu i zaczynają się właśnie od słupów, a słupy i wnęka przy wejściu byłaby już jednolita. Biorąc pod uwagę, że opinia publiczna zawsze ma rację, na razie nie pomaluje, wrzucę zdjęcie i ocenicie. Na razie jest rusztowanie więc niewiele widać, a słupy są na tyle nisko, że sama przemaluje w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, prosta, bez przekombinowania. A co to za blat ?? Świetnie komponuje się z uchwytami:) I pytanie jeszcze o zlew i baterię: co to za modele i jak się sprawują?? Z radością witam takie opinie Blat jest z Ikei i nazywa się HÄLLESTAD, fakt jest bardzo łądny, ale już w praktyce niestety się nie sprawdza, a dokładnie chodzi o krawędz metalową, jest to plastik i się rysuje. Zaczaczenie czymkolwiek kończy się rysą, nawet zastanawiam się czy nie reklamować tego, ale pewnie powiedzą, że to uszkodzenie mechaniczne, ale z drugiej strony chyba normalne, że w kuchni użytkuje się narzędzia ostre. Co myślicie na ten temat? Zlew to Franke OID i ogólne jestem zadowolona, ale ociekacz ma za mały spadek i woda czasami stoi, po użyciu trzeba przetrzeć, żeby było idealnie Bateria to Blanco Culina-S i tutaj nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam. Tyle się napisałam i zniknął mi tekst . Bardzo ładne wnętrza. Planuje podobną łazienkę i przy okazji zapytam o szybę pod prysznicem, montuje się ją już podczas kładzenia płytek czy później? I jeśli macie jakiegoś sprawdzonego producenta to mogłabym poprosić o namiary na priv? Jeśli chodzi o elewacje to te słupy też zostawiłabym białe. Bardzo podoba mi się natomiast ta opaska z antracytowych opasek:) Jak mnie cieszą takie opinie, nie ma jak się dowartościować na forum Szyba była montowana na gotowej podłodze, był to ostatni element w łazience. A robił ją szklarz na zamówienie, kosztowała ok 1 600 zł. Jeśli jesteś zainteresowana to podam Ci namiar. Opaska też mi się podoba, zobaczyłam kiedyś i powiedziałam, że jesli elewacja to tylko taka, zresztą tak samo było ze schodami, płytkami grafitowymi w korytarzu i jeszcze kilka rzeczy pewnie by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Tomkowa mam 2 sztuki i o ile pierwszy mi się bardzo podoba, to ten drugi w domu mi się przestał podobać i zastanawiam się nad wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Śliczne! Dlaczego drugi nie przypadł Ci do gustu? Oba są bardzo ładne. Ja jeszcze dokupiłam do nich odżywkę do kaktusów Ale jak uważasz, że trzeba wymienić, to nie dyskutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts