Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Tyle się napisałam i zniknął mi tekst :bash:. Bardzo ładne wnętrza. Planuje podobną łazienkę i przy okazji zapytam o szybę pod prysznicem, montuje się ją już podczas kładzenia płytek czy później? I jeśli macie jakiegoś sprawdzonego producenta to mogłabym poprosić o namiary na priv? Jeśli chodzi o elewacje to te słupy też zostawiłabym białe. Bardzo podobają mi się natomiast te linie z antracytowych opasek:)

Edytowane przez Inka87
styl ;)

Odnośnie elewacji, to dzisiaj jechałam i wciąż mam w głowie podkreślenie tych słupów, opaski są dookoła domu i zaczynają się właśnie od słupów, a słupy i wnęka przy wejściu byłaby już jednolita. Biorąc pod uwagę, że opinia publiczna zawsze ma rację, na razie nie pomaluje, wrzucę zdjęcie i ocenicie. Na razie jest rusztowanie więc niewiele widać, a słupy są na tyle nisko, że sama przemaluje w razie czego.

Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, prosta, bez przekombinowania.

A co to za blat ?? Świetnie komponuje się z uchwytami:)

I pytanie jeszcze o zlew i baterię: co to za modele i jak się sprawują??

Z radością witam takie opinie :-)

Blat jest z Ikei i nazywa się HÄLLESTAD, fakt jest bardzo łądny, ale już w praktyce niestety się nie sprawdza, a dokładnie chodzi o krawędz metalową, jest to plastik i się rysuje. Zaczaczenie czymkolwiek kończy się rysą, nawet zastanawiam się czy nie reklamować tego, ale pewnie powiedzą, że to uszkodzenie mechaniczne, ale z drugiej strony chyba normalne, że w kuchni użytkuje się narzędzia ostre.

Co myślicie na ten temat?

Zlew to Franke OID i ogólne jestem zadowolona, ale ociekacz ma za mały spadek i woda czasami stoi, po użyciu trzeba przetrzeć, żeby było idealnie :-)

Bateria to Blanco Culina-S i tutaj nie mam zastrzeżeń.

Witam.

Tyle się napisałam i zniknął mi tekst :bash:. Bardzo ładne wnętrza. Planuje podobną łazienkę i przy okazji zapytam o szybę pod prysznicem, montuje się ją już podczas kładzenia płytek czy później? I jeśli macie jakiegoś sprawdzonego producenta to mogłabym poprosić o namiary na priv? Jeśli chodzi o elewacje to te słupy też zostawiłabym białe. Bardzo podoba mi się natomiast ta opaska z antracytowych opasek:)

Jak mnie cieszą takie opinie, nie ma jak się dowartościować na forum :-)

Szyba była montowana na gotowej podłodze, był to ostatni element w łazience. A robił ją szklarz na zamówienie, kosztowała ok 1 600 zł. Jeśli jesteś zainteresowana to podam Ci namiar.

Opaska też mi się podoba, zobaczyłam kiedyś i powiedziałam, że jesli elewacja to tylko taka, zresztą tak samo było ze schodami, płytkami grafitowymi w korytarzu i jeszcze kilka rzeczy pewnie by się znalazło.