Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I już widzę tam gładką ścianę, a na niej kilka sztuk fluffo. Nawet zrobiłam wstępną przymiarkę, co myślicie?

Czy aby nie za dużo się dzieje?

[ATTACH=CONFIG]337794[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337795[/ATTACH]

A już myślałam, że lustra heksagonalne przymierzasz :lol2:

No, to wreszcie widać, o co chodzi z tą ścianą i jakie masz schody :) Bardzo ładne :yes: Ja też jestem zdecydowanie za pozostawieniem wygładzonej ściany. Całej, bo chyba miałaś myśl, żeby pod schodami nie poprawiać. Koniecznie wygładź całość

Ja wiem, że czasem wybiera się coś co nie koniecznie przemawia do serca, ale jakoś mam głęboko zakodowaną niechęć do wszelkich regałów i im podobnych szafek.

Z kablami można sobie poradzić na 10 sposobów :)

My w ogóle ukrywamy wszelkie sprzęty tv, żeby nie było ich widać w salonie.

chyba powinnam się cieszyć,że mój mąż długo kawalerem nie był, nie sprowadził mi do domu takich skarbów :lol2; na szaro bym jej nie malowała, bo się będzie wyróżniać. Nie masz na niej telewizora będzie nie bedzie sciągać kurzu. Myśle ze nie będzie problemu z utrzymaniem czystości.

Ehhh szpachlowanie ściany przełożone na lato, malowanie szafki kawalerskiej bezsensowne, to może chociaż sypialnie pomaluje (na razie gruntem pomalowana).

Na razie nie ma mowy o nowych meblach, więc tylko kolor wchodzi w grę. Może macie jakieś fajne inspiracje.

Myślę, że ścianę z łóżkiem trzeba pomalować i może drzwiczki ażurowe do garderoby?

Co myślicie?

Sypialnia.jpg