aga2183 21.11.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Kupiłam tą pościel, więc może coś z granatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.11.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Aga baaardzo ładna pościel, były może podobne w trochę innej kolorystyce ? Co do ściany to ja osobiście na granatowo bym nie malowałą w obawie że będzie ciemno, pomijam fakt że granat na dużych powierzchniach średnio mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.11.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Kupiłam tą pościel, więc może coś z granatem? Aga, jak jakość tej pościeli? Jako wielka wielbicielka granatu, widzę ją, jak najbardziej w Twojej sypialni na ścianie za łóżkiem Martwiłabym się jedynie tym, że granat bardzo podbije biel drzwi i to one będą zwracać największą uwagę na tej ścianie, właśnie przez kontrast. Chyba, że i drzwi pomalować od strony sypialni w kolorze ściany Pozostałe ściany zrobiłabym najpiękniejszym szaro-beżem, czyli Revere Pewter Benjamin Moore Drzwiczki do garderoby też. Benjamin Moore ma też farby do drewna, więc wymieszaliby dokładnie te same kolory dla drzwi wejściowych i garderobianych. Wrzucam inspirację, na której połączono Revere Pewter z granatem o nazwie Mysterious AF-565. Czyż nie jest cudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Aga baaardzo ładna pościel, były może podobne w trochę innej kolorystyce ? Co do ściany to ja osobiście na granatowo bym nie malowałą w obawie że będzie ciemno, pomijam fakt że granat na dużych powierzchniach średnio mi się podoba... Akurat ten wzór występuje tylko w tym kolorze, ale tutaj są piękne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 22.11.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam się i ja całego wątku nie dałam rady przejrzeć, ale z tego co widziałam mogę powiedzieć, że dom mi się bardzo podoba i będę kibicowała dalej gdzieś mi mignęły drewniane inspiracje schodowe- mega! Życzę powodzenia Aga z wykańczaniem (domu a nie siebie)!!! Aha Tomkowa ta sypialnia jest boska! uwielbiam takie kolory i farby BM, są mega dobre. Ten kolor revere pewter musze obczaić, bo to zdecydowanie moje barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Aga, jak jakość tej pościeli? Jako wielka wielbicielka granatu, widzę ją, jak najbardziej w Twojej sypialni na ścianie za łóżkiem Martwiłabym się jedynie tym, że granat bardzo podbije biel drzwi i to one będą zwracać największą uwagę na tej ścianie, właśnie przez kontrast. Chyba, że i drzwi pomalować od strony sypialni w kolorze ściany Pozostałe ściany zrobiłabym najpiękniejszym szaro-beżem, czyli Revere Pewter Benjamin Moore Drzwiczki do garderoby też. Benjamin Moore ma też farby do drewna, więc wymieszaliby dokładnie te same kolory dla drzwi wejściowych i garderobianych. Wrzucam inspirację, na której połączono Revere Pewter z granatem o nazwie Mysterious AF-565. Czyż nie jest cudnie? [ATTACH=CONFIG]338244[/ATTACH] Malowanie drzwi nie wchodzi w grę. Granat też bardzo mi się podoba, ale jednocześnie nie chce, żeby pokój zamienił się w ciemną jaskinię. A jaka cena farb o których wspomnialaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A co do jakości pościeli, jakoś ja nie jestem znawcą, ale już prałam i nie farbuje, kolory nie drgnęły, materiał też. To jest satyna bawełniana i tak wyglada. Jest mięciutka i lekko śliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam się i ja całego wątku nie dałam rady przejrzeć, ale z tego co widziałam mogę powiedzieć, że dom mi się bardzo podoba i będę kibicowała dalej gdzieś mi mignęły drewniane inspiracje schodowe- mega! Życzę powodzenia Aga z wykańczaniem (domu a nie siebie)!!! Aha Tomkowa ta sypialnia jest boska! uwielbiam takie kolory i farby BM, są mega dobre. Ten kolor revere pewter musze obczaić, bo to zdecydowanie moje barwy Witam, witam. U nas niestety, albo na szczęście pieniądze się skończyły, więc teraz tylko kosmetyczne rzeczy moge robić Na granicy wykończenia siebie już byłam, w połowie wykańczania, ale jakoś udało się przetrwać i teraz to już tylko sielanka została. A ja pierwszy raz się spotykam z tymi farbami, cały dom to Tikurilla, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.11.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Malowanie drzwi nie wchodzi w grę. Granat też bardzo mi się podoba, ale jednocześnie nie chce, żeby pokój zamienił się w ciemną jaskinię. A jaka cena farb o których wspomnialaś? A jakie masz okno w sypialni? Skąd pomysł, że przy jednej ścianie ciemnej pokój zamieni się w ciemną jaskinię?? Farby BM do tanich nie należą, ale ze względu na jakość i kolory, których nie spotkasz gdzie indziej, warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A jakie masz okno w sypialni? Skąd pomysł, że przy jednej ścianie ciemnej pokój zamieni się w ciemną jaskinię?? Farby BM do tanich nie należą, ale ze względu na jakość i kolory, których nie spotkasz gdzie indziej, warto zainwestować Wieczorem zrobię zdjęcie każdej ściany będzie łatwiej coś ustalić. Najpierw myślałam właśnie o granacie, ale przy ciemnym łóżku i czarnych stolikach zastanawiam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Mam na pintereście tablicę „Deeped in Dark Blue” Zajrzyj tam dipped-in-dark-blue. Może wypatrzysz dobrą kombinację kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Jeśli chodzi o odcień to coś takiego bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Na pierwszym zdjęciu widac białe drzwi i całkiem fajnie to wygląda.Na czwartym zdjęciu lusterka bardzo mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.11.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 piękny odcień granatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zdjęcia każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 piękny odcień granatu Właśnie ten najbardziej do mnie trafia, tylko czy malować jedna ścianę, tą z łózkiem? A reszta jaka? Kolory pokazane przez Tomkową są piękne, ale obawiam się, że mnie nie stac na takie piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 I jeszcze pochwalę się pościelą dla mojej Małej, upolowana w L.... bardzo miła z cienkiego polaru. Po praniu bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 22.11.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Aga bardzo fajna pościel, córka pewnie zadowolona A jak patrzę na Twoją sypialnię to pocieszę Cię, że chciałabym , żeby moja wyglądała tak jak Twoja teraz Na razie mam materac na podłodzę i zbieraninę starych kmód na ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) Aga bardzo fajna pościel, córka pewnie zadowolona A jak patrzę na Twoją sypialnię to pocieszę Cię, że chciałabym , żeby moja wyglądała tak jak Twoja teraz Na razie mam materac na podłodzę i zbieraninę starych kmód na ciuchy Łóżko to ja mega okazyjnie kupiłam, ale po kilku latach na 120 cm powiedziałam, że pierwsze co kupię to łóżko do sypialni i to 200 cm, ale trafiło się to 160 cm i wzięłam. Niby wystarczające, ale gniazdka teraz nie pasują w żaden sposób i zastanawiam się nad przekuciem. Edytowane 22 Listopada 2015 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 22.11.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Ale jak już jesteśmy przy sypialni to pochwalę się panelami w garderobie, które niedawno sami ułożyliśmy, wiem, wiem panele to pikuś, ale mimo wszystko na zdjęciu brakuje jeszcze listwy, ale już zamontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts