Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

Trawkowo zielony dasz na poduchach, wielkich, takich do rzucenia na podłogę :)

Haha, ale wiesz że to żart był? Przyjdzie czas to będę Was męczyć u siebie :) Póki co kasa nam się kończy i co ciekawe przymus zwolnienia tempa przyjęliśmy niejako z ulgą. Zamiast szukać po nocach inspiracji z realizacją których musimy poczekać szykuję teatrzyk kukiełkowy dla dzieci i całkiem mi z tym dobrze :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o i mam do Was jeszcze jedno pytanie.

Chodzi o to, że mój brat jest zdolnym, początkującym stolarzem i chce zrobić coś fajnego z kawałka drewna, który wpadł mu w ręce. Jest to gruba stara decha. Długość 150 cm, szerokość 50-80 cm. Myślicie, że jakiś stolik kawowy z tego można zrobić? Może macie jakąć inspirację?

[ATTACH=CONFIG]338424[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338425[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338426[/ATTACH]

Zamiast stolika kawowego proponuję wyczarować z niego szafkę telewizyjną :)

Najlepiej by było, żeby Brat przytransportował drewienko do Ciebie i sama zobaczysz, jak się u Was prezentuje :)

To mam problem ;(

Twoje stoliczki są urocze, więc jak mogę ci radzić, żebyś się ich pozbyła :(

Z drugiej strony one przy kanapie wyglądają ogromnie delikatnie. Zbyt delikatnie. Taki stolik z dechy, poza tym, nawiązałby pięknie do schodów.

I... Tomkowa mnie ubiegła. Biorąc za wzór ten blat kuchenny, który wywołał twoją reakcję „WOW”, zrób stolik telewizyjny – biały z blatem i jednym bokiem (tym od strony kominka) z tej cudnej dechy.

Zamiast stolika kawowego proponuję wyczarować z niego szafkę telewizyjną :)

Najlepiej by było, żeby Brat przytransportował drewienko do Ciebie i sama zobaczysz, jak się u Was prezentuje :)

Szafka telewizyjna jest u nas mile widziana :-) a jak ostatnio się okazało bardzo mile. Transport na pokaz nie wchodzi w grę, bo dzieli nas 250 km