aga2183 17.12.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Aga padłam lepiej tego ując nie można Wyczytałam na FM jak stosować tasmę do odcinania kolorów. Żółtą, szeroką - przyklejamy tylko tę krawędź, która styka się z kolorem malowanym - nie na całej szerokości!!! Malowaliśmy farbami lateksowymi (a w kuchni również ceramiczną) 3 x i dopiero po zakończeniu (po 3 razie) odrywaliśmy taśmę - bardzo wolno. To "drzewko" wygląda na bonsai lub jakąś podróbkę bonsai. Skoro w instrukcji napisali żeby zanurzać to raczej do ziemi podlewaj. Ale to ciężkie w hodowli jest, już zaczyna chorować To na szczęście jest podróba bonsai i już się dowiedziałam, ze znajoma ma to samo i jak na razie rośnie więc szansa jest, choć z moimi zdolnościami to różnie bywa. Ale odpukać w tym domu kwiatki rosną mi wyśmienicie Odcinanie taśmą zaliczam do udanych. Ja robię tak, że naklejam taśmę blue delphin (podobno najlepsza) maluje farbą, która jest pod spodem, zeby wypełniła luki pod taśmą i dopiero docelową. W sypialni zastosowałam tą technikę i wyszło super, a niebawem zdjęcia, nie mogę się odsprzątać, po tym malowaniu. Miałam się wyrobić w dwa dni, a minął tydzień i jeszcze jestem nieogarnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.12.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 wyszło super, a niebawem zdjęcia, nie mogę się odsprzątać, po tym malowaniu. Miałam się wyrobić w dwa dni, a minął tydzień i jeszcze jestem nieogarnięta. Obgryzam paznokcie niecierpliwie wyglądając fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 17.12.2015 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Obgryzam paznokcie niecierpliwie wyglądając fotek Mam nadzieję, że w sobotę wieczorem uda się zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.12.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Wczoraj u nas otwarli Netto, była i zobaczcie jakie fajne rzeczy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.12.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ta lampa fajna Jak byłam tam jakiś czas temu, to była cała seria przedmiotów "miedzianych". Do dziś żałuję koszyków, całkiem sporych, za bardzo przyjemne pieniążki Z netto mam czarno-srebrny zegar stojący. Jest sporo mniejszy od tego, który widziałaś w Pepco, ale tyka sto razy ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.12.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ten z pepco niesamowicie mi się podoba, ale ja nie mogę spać jak zegarek tyka.Podoba mi się bardzo ta półeczka domek, po przemalowaniu szuflad byłaby super, ale u mojej Majki już nie ma gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Malowanie dobiegło końca, wszystko wróciło na miejsce, ale bardziej barwne Kto zganie jakie to kolory? (Pani Anna Tomkowa nie bierze udziału w konkursie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]341001[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]341002[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]341003[/ATTACH] Edytowane 19 Grudnia 2015 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 No i nieudana próba zawieszenia huśtawki. Okazało się, że sufit jest uzbrojony jak na wojnę, drut na drucie. I teraz nie wiem co zrobić. Chciałam trochę pokój wypełnić, tymczasowo wieszając huśtawkę, nawet pomalowałam w kolorze ściany. Super wyszło, ale jak ją zawiesić?[ATTACH=CONFIG]341018[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Sypialna wyszła genialnie!! :wave: Czy dziury w zbrojonym betonie wierciliście wiertarką udarową wiertłem do metalu? Aga, koniecznie nad łóżko lustra! Dwa w srebrnej ramie Niureczka i Karen wykorzystały pomysł podrzucony Catti na powieszenie dwóch wąskich luster w poziomie Np. TAKIE Jako, że wykluczono mnie z konkursu na kolor, wrzucam dla ułatwienia większe fotki Jest po prosu pięknie!! Gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Kolory wybrane genialnie szczerze polecam to zestawienie. A zgodzę się jak najbardziej co do luster nad łóżko, ale ja już zachorowałam na te Pamiętam inspirację u Ciebie gdzie były powieszone pionowo, no obłędna. Takie 3 poziomo też zrobiłyby swoje. Ehhh marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 To jest też ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.12.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 agaaaaa super przypomni prosze jakie to kolory dokładnie teraz w okolicach fotek oraz na jakiej bazie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 agaaaaa super przypomni prosze jakie to kolory dokładnie teraz w okolicach fotek oraz na jakiej bazie ?? Czekam czy ktoś zgadnie jakie to kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 agaaaaa super przypomni prosze jakie to kolory dokładnie teraz w okolicach fotek oraz na jakiej bazie ?? Czekam czy ktoś zgadnie jakie to kolory Były wymieniane podczas dyskusji, jakie wybrać A zgodzę się jak najbardziej co do luster nad łóżko, ale ja już zachorowałam na te http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=341027&d=1449676570&thumb=1 Pamiętam inspirację u Ciebie gdzie były powieszone pionowo, no obłędna. Takie 3 poziomo też zrobiłyby swoje. Ehhh marzenia Jest przepiękne, to prawda Ale póki ich nie ma, to może w wersji "tymczasowej" nabyć czarne Ung Drill i psiknąć ramę na srebrno (a może nawet zostawić czarne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 To Ung Drill jakieś takie diabelskie mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 To Ung Drill jakieś takie diabelskie mi się wydaje Jest też do nabycia hexagonalne TUTAJ Nie umiem złapać skali i tylko "kopnięta" fotka jest dostępna, ale w tej białej ramce mogłoby wyglądać super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.12.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jest też do nabycia hexagonalne TUTAJ Nie umiem złapać skali i tylko "kopnięta" fotka jest dostępna, ale w tej białej ramce mogłoby wyglądać super [ATTACH=CONFIG]341030[/ATTACH] O to już mi się podoba, a najładniej byłoby z tymi Twoimi trzema co kiedyś na ww upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.12.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Aga bardzo ładnie u Was w sypialni. NO to życzę żeby sie dobrze z niej korzystało Znacz się żeby sen spokojny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts