aga2183 09.06.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Śliczne! Dlaczego drugi nie przypadł Ci do gustu? Oba są bardzo ładne. Ja jeszcze dokupiłam do nich odżywkę do kaktusów Ale jak uważasz, że trzeba wymienić, to nie dyskutuję W zasadzie już i drugi się zadomowił, zobaczymy ile pożyją, bo do kwiatków to ja mam dwie lewe ręce. Miałam pięknego aloesa, naprawdę pięknego i pewnego dnia po prostu padł. Ale mam sukulenta u córki w pokoju i jak na razie ma się dobrze. Najbardziej lubie storczyki, kwiatki nie do zabicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pomóżcie! Myślę pomału nad roletami, zasłonami, żaluzjami itp. Na pierwszy rzut idzie największe okno koło stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 W najbliższym czasie przyjedzie parapet do tego okna, który będzie spełniał funkcję siedziska, w planie jest zakup poduch, więc cokolwiek tam będzie nie może przeszkadzać w siedzeniu, to pierwszy warunek, drugi to musi chronić przed słońcem, jest to okno od południa.Moim marzeniem były białe shuttersy, ale ze względu na cenę odeszły w zapomnienie.Drugi mój typ to białe żaluzje, 3 sztuki montowane w szynach na każdym oknie.Trzeci typ (najtańszy, ale jak dla mnie średnio ładny) rolety dzień noc, najchętniej w kolorze antracyt, jeśli takie są. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Bardzo chętnie obejrzę. Sama planuję je wybudować A pokaż jaki jest Twój typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Białe żaluzje (wyceniałaś drewniane?) będą bardzo ładnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hej Aga, witam się i ja Przydreptałam za Tomkową, bo ona zawsze fajne wątki odwiedza Masz śliczny domek, wszystko mi się podoba Co do okien to odradzam rolety dzień noc, nie wiem czy u mnie to kwestia wykonania ale w oknach nie prezentują się ładnie a i praktycznością jest u nich na bakier Może zaczekaj aż zrobisz te siedzisko? łatwiej będzie podjąć decyzje jak już będziesz miała całość. Mam pytanie odnośnie lustra w łazience, czy ono jest odsunięte od ściany? jeśli tak to czy masz tam jakąś szafkę? Aniu... załóż ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Białe żaluzje (wyceniałaś drewniane?) będą bardzo ładnie wyglądały Też tak myślę, ale aż się boję wyceniać a z kolei na tymczasowe rozwiązanie typu dzień noc nie chce się zgodzić, bo wiem, ze już tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hej Aga, witam się i ja Przydreptałam za Tomkową, bo ona zawsze fajne wątki odwiedza Masz śliczny domek, wszystko mi się podoba Co do okien to odradzam rolety dzień noc, nie wiem czy u mnie to kwestia wykonania ale w oknach nie prezentują się ładnie a i praktycznością jest u nich na bakier Może zaczekaj aż zrobisz te siedzisko? łatwiej będzie podjąć decyzje jak już będziesz miała całość. Mam pytanie odnośnie lustra w łazience, czy ono jest odsunięte od ściany? jeśli tak to czy masz tam jakąś szafkę? Aniu... załóż ten wątek Witam Cię u mnie i jak najbardziej zapraszam, bo przede mną jeszcze masę pracy, ale pieniążki się kończą więc szybko pójdzie Mam nadzieję, że parapet w końcu się pojawi i pokaże jak wstępnie będzie to wyglądało. W łazience lustro przyjega do ściany, może takie wrażenie sprawia fakt, że nie jest pociągnięte dookoła akrylem ( a powinno być pół roku temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 nic się nie przejmuj, pewnie każdy ma mnóstwo drobiazgów do zrobienia po wprowadzeniu, będziemy Ci kibicować i pomagać aby brak funduszy nic nie zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Aniu... załóż ten wątek Cały czas zastanawiam się nad tytułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.06.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Cały czas zastanawiam się nad tytułem a wszystko zaczęło się od łazienek ...:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 a wszystko zaczęło się od łazienek ...:rotfl::rotfl: Taaa, to miał być remont dwóch łazienek, a skończyło się niemal na przebudowie domu Sama nie wierzę własnym oczom, jak oglądam zdjęcia Ale potrzebuję Waszej pomocy do pewnych spraw, więc muszę się przygotować. Po pierwsze obrazki i inne takie powyciągać z zakamarków, żeby przedstawić zasoby do koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.06.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 a wszystko zaczęło się od łazienek ...:rotfl::rotfl: I już masz tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 To i ja sie ujawnie, bo podczytuje od pierwszego dnia bardzo mi sie u Ciebie podoba Tomkowa, co do tytulu to moze: "Repairs by Tomkowa" . albo: "Desperate Housewives Tomkowa " (czyli "Tomkowa gotowa na wszystko" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 10.06.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 To i ja sie ujawnie, bo podczytuje od pierwszego dnia bardzo mi sie u Ciebie podoba Tomkowa, co do tytulu to moze: "Repairs by Tomkowa" . albo: "Desperate Housewives Tomkowa " (czyli "Tomkowa gotowa na wszystko" ) O bardzo się cieszę, bo z tego co pamietam to byłaś jedną z osób, które pomogły mi z kuchnią A kuchnie masz rewelacyjną, a drzwi ukryte w meblach to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 powaznie?? tak latam po tym fm, ze sama sie gubie gdzie doradzam a gdzie nie dziekuje za pochwaly.. powoli zaczynam sie przyzwyczajac do czegos czego wczesniej jakos nie polubilam:rolleyes: Aga, dodaj sygnature u siebie podczas pisania postow, bo cieeezko do Ciebie trafic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 10.06.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wlasnie nie wiem jak to zrobic, wiec będę wdzieczna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 W Moje Ustwienia masz Edytuj sygnature (w slupku po lewej str) klikasz w nia. otworz sobie nowe okno ze strona forum i swoim dziennikiem na 1 stronie...i skopiuj wtedy jego link.. w tresci gdzie jest ta Edycja sygnatury, wklejasz skopiowany wczesniej link Jezeli chcesz miec jakas tresc tak jak ja mam u siebie, to musisz to ciut inaczej zrobic..a wiec, najpierw wpisac w tej Edycji swoj tekst, a pozniej zaznaczyc go po calosci -kliknac w kule ziemska i tam wkleic link ze swoim dziennikiem.. jak ci sie nie uda, to postaram sie zrobic rzuty ekranu krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.06.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Lubię to forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Lubię to forum.. ja tez, ale juz jest to bardzo widoczne, ze ono podupada i sama sie zastanawiam-co ja jeszcze tutaj robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts