Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

Śliczne! Dlaczego drugi nie przypadł Ci do gustu? Oba są bardzo ładne. Ja jeszcze dokupiłam do nich odżywkę do kaktusów :D Ale jak uważasz, że trzeba wymienić, to nie dyskutuję ;)

W zasadzie już i drugi się zadomowił, zobaczymy ile pożyją, bo do kwiatków to ja mam dwie lewe ręce. Miałam pięknego aloesa, naprawdę pięknego i pewnego dnia po prostu padł. Ale mam sukulenta u córki w pokoju i jak na razie ma się dobrze. Najbardziej lubie storczyki, kwiatki nie do zabicia :-)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W najbliższym czasie przyjedzie parapet do tego okna, który będzie spełniał funkcję siedziska, w planie jest zakup poduch, więc cokolwiek tam będzie nie może przeszkadzać w siedzeniu, to pierwszy warunek, drugi to musi chronić przed słońcem, jest to okno od południa.

Moim marzeniem były białe shuttersy, ale ze względu na cenę odeszły w zapomnienie.

Drugi mój typ to białe żaluzje, 3 sztuki montowane w szynach na każdym oknie.

Trzeci typ (najtańszy, ale jak dla mnie średnio ładny) rolety dzień noc, najchętniej w kolorze antracyt, jeśli takie są.

Co myślicie?

Hej Aga, witam się i ja :) Przydreptałam za Tomkową, bo ona zawsze fajne wątki odwiedza :D Masz śliczny domek, wszystko mi się podoba :) Co do okien to odradzam rolety dzień noc, nie wiem czy u mnie to kwestia wykonania ale w oknach nie prezentują się ładnie a i praktycznością jest u nich na bakier :(

Może zaczekaj aż zrobisz te siedzisko? łatwiej będzie podjąć decyzje jak już będziesz miała całość.

Mam pytanie odnośnie lustra w łazience, czy ono jest odsunięte od ściany? jeśli tak to czy masz tam jakąś szafkę?

Aniu... załóż ten wątek :D

Hej Aga, witam się i ja :) Przydreptałam za Tomkową, bo ona zawsze fajne wątki odwiedza :D Masz śliczny domek, wszystko mi się podoba :) Co do okien to odradzam rolety dzień noc, nie wiem czy u mnie to kwestia wykonania ale w oknach nie prezentują się ładnie a i praktycznością jest u nich na bakier :(

Może zaczekaj aż zrobisz te siedzisko? łatwiej będzie podjąć decyzje jak już będziesz miała całość.

Mam pytanie odnośnie lustra w łazience, czy ono jest odsunięte od ściany? jeśli tak to czy masz tam jakąś szafkę?

Aniu... załóż ten wątek :D

Witam Cię u mnie i jak najbardziej zapraszam, bo przede mną jeszcze masę pracy, ale pieniążki się kończą więc szybko pójdzie :-)

Mam nadzieję, że parapet w końcu się pojawi i pokaże jak wstępnie będzie to wyglądało.

W łazience lustro przyjega do ściany, może takie wrażenie sprawia fakt, że nie jest pociągnięte dookoła akrylem ( a powinno być pół roku temu) :-)

a wszystko zaczęło się od łazienek ...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Taaa, to miał być remont dwóch łazienek, a skończyło się niemal na przebudowie domu :lol2: Sama nie wierzę własnym oczom, jak oglądam zdjęcia :)

Ale potrzebuję Waszej pomocy do pewnych spraw, więc muszę się przygotować. Po pierwsze obrazki i inne takie powyciągać z zakamarków, żeby przedstawić zasoby do koncepcji :rotfl:

To i ja sie ujawnie, bo podczytuje od pierwszego dnia :rolleyes:

bardzo mi sie u Ciebie podoba :yes:

Tomkowa, co do tytulu to moze: "Repairs by Tomkowa" . :rolleyes: albo: "Desperate Housewives Tomkowa " (czyli "Tomkowa gotowa na wszystko" ) :D

O bardzo się cieszę, bo z tego co pamietam to byłaś jedną z osób, które pomogły mi z kuchnią :-)

A kuchnie masz rewelacyjną, a drzwi ukryte w meblach to mistrzostwo.

powaznie??

tak latam po tym fm, ze sama sie gubie gdzie doradzam a gdzie nie :rolleyes:

dziekuje za pochwaly.. powoli zaczynam sie przyzwyczajac do czegos czego wczesniej jakos nie polubilam:rolleyes:

Aga, dodaj sygnature u siebie podczas pisania postow, bo cieeezko do Ciebie trafic..

W Moje Ustwienia masz Edytuj sygnature (w slupku po lewej str) klikasz w nia.

otworz sobie nowe okno ze strona forum i swoim dziennikiem na 1 stronie...i skopiuj wtedy jego link..

w tresci gdzie jest ta Edycja sygnatury, wklejasz skopiowany wczesniej link

Jezeli chcesz miec jakas tresc tak jak ja mam u siebie, to musisz to ciut inaczej zrobic..a wiec, najpierw wpisac w tej Edycji swoj tekst, a pozniej zaznaczyc go po calosci -kliknac w kule ziemska i tam wkleic link ze swoim dziennikiem..

jak ci sie nie uda, to postaram sie zrobic rzuty ekranu krok po kroku :)