aga2183 19.12.2015 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Aga bardzo ładnie u Was w sypialni. NO to życzę żeby sie dobrze z niej korzystało Znacz się żeby sen spokojny był No, no, no, żeby tylko skutków ubocznych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.12.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 No, no, no, żeby tylko skutków ubocznych nie było Haha, widzę że też masz limit na dwójkę ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Światło bruździ, ale moim zdaniem ściana jest granatowa Wyszło super, a jak dodasz lustra będzie jeszcze piękniej. Te małe hexagony mają średnice 35 cm, więc Tomkowa ma rację, że popłynęła z proporcją Będą pasowały. Tylko ramkę bym przemalowała na srebrny lub złoty. Albo lepiej można pozłocić płatkami złota lub srebra. Będzie wyglądało jak w ramie z czystego srebra lub złota. Taką prostą formę srebrzy się bardzo łatwo. Ostanio kupiłam opakowanie płatków srebra w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.12.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Srebrną ramę i dobrą cenę mają lusterka Storebo. Wymiar 38x47. Trzy obok siebie pięknie by na tym granacie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Haha, widzę że też masz limit na dwójkę ustawiony Kocham dzieci, a macierzyński to najlepszy okres w moim życiu, ale najwyższy czas wrócić w pełni do społeczeństwa co za dużo to nie zdrowo. Sama mam 5 rodzeństwa i uważam, że to najlepsze co mnie w życiu spotkało, ale jakoś sama swoim dzieciom nie potrafię takiego prezentu zrobić cały czas zastanawiam się jak moja mama to zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Światło bruździ, ale moim zdaniem ściana jest granatowa Wyszło super, a jak dodasz lustra będzie jeszcze piękniej. Te małe hexagony mają średnice 35 cm, więc Tomkowa ma rację, że popłynęła z proporcją Będą pasowały. Tylko ramkę bym przemalowała na srebrny lub złoty. Albo lepiej można pozłocić płatkami złota lub srebra. Będzie wyglądało jak w ramie z czystego srebra lub złota. Taką prostą formę srebrzy się bardzo łatwo. Ostanio kupiłam opakowanie płatków srebra w LM. Pestko to właśnie na Ciebie najbardzij liczyłam, ale mogę Ci pogratulować, że zgadłaś - to jest granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Srebrną ramę i dobrą cenę mają lusterka Storebo. Wymiar 38x47. Trzy obok siebie pięknie by na tym granacie wyglądały Ejjj Tomkowa Ty to potrafisz kusić i teraz przez te lusterka spać nie będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Granat to Hale Navy - pięknyPozostałe ściany to Revere Pewter - przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ejjj Tomkowa Ty to potrafisz kusić i teraz przez te lusterka spać nie będę mogła Mam pewien plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.12.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Mam pewien plan Plan genialny! Tomkowa jest niesamowita, ale to powszechnie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.12.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.01.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 I sypialnia nabrała nowego blasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.01.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 11 Stycznia 2016 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.01.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 I w tym miejscu składam serdeczne podziękowania dla Tomkowej za ogromne zaangażowanie i poświęcenie. To kobieta nie tylko o wielkich zdolnościach, ale przede wszystkim o wielkim sercu. A to wszystko tak zupełnie bezinteresownie! Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.01.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Aga, cała ogromna przyjemność jest po mojej stronie A za wykreowanie tak pięknej sypialni, pracowitość, odwagę i zaradność należą Ci się ogromne brawa http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.01.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Nie wytrzymam i wrzucam duże foty Nie wytrzymam też bez napisania, że dom Agi jest prześliczny! Każde pomieszczenie robi ogromne wrażenie, a wszystko razem tworzy piękną całość Jestem pod ogromnym wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.01.2016 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Dom dziękuje, a właścicielka jeszcze bardziej i cieszy się przeogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2016 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.01.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.01.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ależ udana współpraca Agi i Tomkowej :wiggle: Wyszło bardzo fajnie i muszę przyznać że granat też mi się podoba baaardzo a byłam przeciw Revere Pewter wygląda bardzo przyjemnie, brałam go mocno pod uwagę, zdecydowałam się na Pale Oak ale teraz wydaje mi się zbyt jasny. U Ciebie Revee Pewter wygląda jasno, ja mam przyklejony wzornik na ścianie i mocno się znów zastanawiam. Jak ten kolor oceniasz na żywo na całej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts