Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Światło bruździ, ale moim zdaniem ściana jest granatowa :) Wyszło super, a jak dodasz lustra będzie jeszcze piękniej. Te małe hexagony mają średnice 35 cm, więc Tomkowa ma rację, że popłynęła z proporcją :) Będą pasowały. Tylko ramkę bym przemalowała na srebrny lub złoty. Albo lepiej można pozłocić płatkami złota lub srebra. Będzie wyglądało jak w ramie z czystego srebra lub złota. Taką prostą formę srebrzy się bardzo łatwo. Ostanio kupiłam opakowanie płatków srebra w LM.

Haha, widzę że też masz limit na dwójkę ustawiony :D

Kocham dzieci, a macierzyński to najlepszy okres w moim życiu, ale najwyższy czas wrócić w pełni do społeczeństwa :-) co za dużo to nie zdrowo.

Sama mam 5 rodzeństwa i uważam, że to najlepsze co mnie w życiu spotkało, ale jakoś sama swoim dzieciom nie potrafię takiego prezentu zrobić :-) cały czas zastanawiam się jak moja mama to zrobiła :-)

Światło bruździ, ale moim zdaniem ściana jest granatowa :) Wyszło super, a jak dodasz lustra będzie jeszcze piękniej. Te małe hexagony mają średnice 35 cm, więc Tomkowa ma rację, że popłynęła z proporcją :) Będą pasowały. Tylko ramkę bym przemalowała na srebrny lub złoty. Albo lepiej można pozłocić płatkami złota lub srebra. Będzie wyglądało jak w ramie z czystego srebra lub złota. Taką prostą formę srebrzy się bardzo łatwo. Ostanio kupiłam opakowanie płatków srebra w LM.

Pestko to właśnie na Ciebie najbardzij liczyłam, ale mogę Ci pogratulować, że zgadłaś - to jest granat :-)

• 4 weeks później...

Ależ udana współpraca Agi i Tomkowej :wiggle::wiggle::wiggle: Wyszło bardzo fajnie i muszę przyznać że granat też mi się podoba baaardzo a byłam przeciw :p Revere Pewter wygląda bardzo przyjemnie, brałam go mocno pod uwagę, zdecydowałam się na Pale Oak ale teraz wydaje mi się zbyt jasny. U Ciebie Revee Pewter wygląda jasno, ja mam przyklejony wzornik na ścianie i mocno się znów zastanawiam. Jak ten kolor oceniasz na żywo na całej ścianie?