pestka56 28.10.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Wstawiłam, bo BLANTIDO może też służyć do zabawy, jak widać na zdjęciach. Ale może też być po prostu grubaśnym dywano-pufem http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/3707,sofa-blantido---wspolny-wypoczynek-i-kreatywna-zabawa.html Zając fajny. Możesz takiego naszyć na to z moich inspiracji. Edytowane 28 Października 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.10.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Super pomysł, jestem ciekawa czy krawcowa podejmie się uszycia takiego cuda. I obawiam się, że Pestko, ale skąd ja takiego zająca wykombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Jest na forum Diana. Dogadaj się z nią. Może się podejmie. Ona szyje różne cudeńka z myślą o dzieciach, ale nie tylko. Kiedyś poprosiłam ją, żeby uszyła dla moich przyszywanych wnuków poduchy literki. Wyszły cudnie. Pomysł okazał się trafiony i Diana szyje teraz oprócz zwykłych poduch także literkowe Tu masz link do jej bloga, bo nie pamiętam dokłądnego nicka forumowego. Diana bywa u Tomkowej m.in. http://divianaart.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 20.11.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Witam się!Przychodzę zapytać o użytkowanie krzeseł w kuchni? Nie rysują paneli?? Są wygodne, wytrzymałe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 30.11.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Witam się! Przychodzę zapytać o użytkowanie krzeseł w kuchni? Nie rysują paneli?? Są wygodne, wytrzymałe?? Pozdrawiam Witam. Do krzeseł dokupiłam przykręcane podkładki, które powodują, ze krzesło łatwo się przesuwa i nie rysuje podłogi (u nas co prawda deska, ale to chyba nie ma większego znaczenia). Krzesła według mnie są rewelacyjne, przy dwójce dzieci mają wielce urozmaicone życie, ale wciąż żyją i mają się dobrze. Czy się rysują, to plastik więc jest kilka rys, ale cif w akcji i znów są jak nowe. Krzesła zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.03.2017 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Przybyłam pokazać Wam moje ostatnie poczynania. Wbrew wszystkim jednak postawiłam na swoim i w zasadzie nie żałuję. Dzieci zadowolone to i matka zadowolona Mam nadzieję, że i Wam się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 09.03.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]383407[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383408[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383409[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383410[/ATTACH] Edytowane 9 Marca 2017 przez aga2183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.03.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 ahhhh jakie rozkoszne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.03.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Aga, ślicznie wyszło , zabaweczki takie, że sama bym się pobawiła dywanik świetny, moim zdaniem całość rewelacja A dlaczego piszesz, że wbrew innym? Głownie chodziło o to, żeby nie zasłaniać jedynego okna i tak teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.03.2017 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Emilia oj rozkosznie to teraz codziennie ubiera się i rozbiera każdą lalkę, nie mówiąc już o jedzieniu obiadków rodzinnych przy stoliku 40 cm na 20 cm Mamik miałam różne pomysły, ale nikt nie poparł kącika dla lalek, ale ja miałam wizję córka wciąż uwielbia to miejsce, a miesiąc zainteresowania to już jest sukces. Niedługo pokaże co jeszcze popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.03.2017 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 no tak to jest, że każda mama najlepiej zna swoje dzieci i wie, co je uszczęśliwi bezapelacyjnie wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.03.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ale fajny ten zestaw Mojej pięciolatce też by się pewnie spodobał Gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 14.03.2017 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ale fajny ten zestaw Mojej pięciolatce też by się pewnie spodobał Gdzie kupowałaś? Zestaw to zbieranka różnorodna. Łóżeczka na internecie, szafa zrobiona przez stolarza i uwaga... stolik i krzesełka sama, samiuteńka zrobiłam od podstaw i oczywiście wszystko pomalowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 15.03.2017 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 A to zmiany w pokoju syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.03.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: sama???? tylko pozazrdościć talentu, zarówno do w wymyślaniu/projektowaniu pięknych mebelków, jak i w wykonaniu zmiany u syna też super, pomysł na łóżko mięciutki domek-niedomek rewelacja jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.03.2017 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: sama???? tylko pozazrdościć talentu, zarówno do w wymyślaniu/projektowaniu pięknych mebelków, jak i w wykonaniu zmiany u syna też super, pomysł na łóżko mięciutki domek-niedomek rewelacja jestem pod ogromnym wrażeniem Mamik dziękuję Ci bardzo, już byłam pewna, że zmiany u syna nikomu się nie spodobały Wiem, że rzadko wpadam, ale niedługo mam nadzieję zabiorę się za łazienkę na poddaszu i wtedy będę liczyła tylko i wyłącznie na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.03.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 cudny domek. Ma wielki potencjał do metamorfozy przy zabawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 A ja dodam, że panele ścienne na bokach łóżka Aga też zrobiła sama Ja jestem pod ogromnym wrażeniem!! Brawo! Brawo! Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts