Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

Wstawiłam, bo BLANTIDO może też służyć do zabawy, jak widać na zdjęciach. Ale może też być po prostu grubaśnym dywano-pufem :)

http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/3707,sofa-blantido---wspolny-wypoczynek-i-kreatywna-zabawa.html

Zając fajny. Możesz takiego naszyć na to z moich inspiracji.

Edytowane przez pestka56

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest na forum Diana. Dogadaj się z nią. Może się podejmie. Ona szyje różne cudeńka z myślą o dzieciach, ale nie tylko.

Kiedyś poprosiłam ją, żeby uszyła dla moich przyszywanych wnuków poduchy literki. Wyszły cudnie. Pomysł okazał się trafiony i Diana szyje teraz oprócz zwykłych poduch także literkowe :)

Tu masz link do jej bloga, bo nie pamiętam dokłądnego nicka forumowego. Diana bywa u Tomkowej m.in.

http://divianaart.blogspot.com/

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam się!

Przychodzę zapytać o użytkowanie krzeseł w kuchni?

Nie rysują paneli?? Są wygodne, wytrzymałe??

Pozdrawiam

Witam.

Do krzeseł dokupiłam przykręcane podkładki, które powodują, ze krzesło łatwo się przesuwa i nie rysuje podłogi (u nas co prawda deska, ale to chyba nie ma większego znaczenia). Krzesła według mnie są rewelacyjne, przy dwójce dzieci mają wielce urozmaicone życie, ale wciąż żyją i mają się dobrze. Czy się rysują, to plastik więc jest kilka rys, ale cif w akcji i znów są jak nowe. Krzesła zdecydowanie polecam.

• 3 months później...

Emilia oj rozkosznie to teraz codziennie ubiera się i rozbiera każdą lalkę, nie mówiąc już o jedzieniu obiadków rodzinnych przy stoliku 40 cm na 20 cm :-)

Mamik miałam różne pomysły, ale nikt nie poparł kącika dla lalek, ale ja miałam wizję :-) córka wciąż uwielbia to miejsce, a miesiąc zainteresowania to już jest sukces.

Niedługo pokaże co jeszcze popełniłam :-)

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

sama????

tylko pozazrdościć talentu, zarówno do w wymyślaniu/projektowaniu pięknych mebelków, jak i w wykonaniu

zmiany u syna też super, pomysł na łóżko mięciutki domek-niedomek rewelacja

jestem pod ogromnym wrażeniem :)

Mamik dziękuję Ci bardzo, już byłam pewna, że zmiany u syna nikomu się nie spodobały :-)

Wiem, że rzadko wpadam, ale niedługo mam nadzieję zabiorę się za łazienkę na poddaszu i wtedy będę liczyła tylko i wyłącznie na Waszą pomoc :-)