Inka87 18.06.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Aga elewacja wyszła super. Ja już pisałam, że słupy zostawiłabym białe:yes:. P.S. Tez mamy antracytowe okna i takie same drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Aga elewacja wyszła super. Ja już pisałam, że słupy zostawiłabym białe:yes:. P.S. Tez mamy antracytowe okna i takie same drzwi wejściowe Inka87 elewacja robi wrażenie zwłaszcza jak się porówna do tego co było, w rzeczywistości jest to po prostu lekki szary kolorek, nie budzący kontrowersji ale o taki efekt mi chodziło. P.S. Masz bardzo ładne okna i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Słuchajcie wszystkie moje plany się posypały.Dzisiaj otwieram farbe do pasków i o dziwo zamiast antracyt, czyli RAL 7016 zastaje w wiaderku turkus i jakimkolwiek sposobem myśląc nie wierzyłam, że z turkusu wyschnie antracyt, więc zapakowałam i pojechałam, stwierdzili, że receptura pomylona i zgłoszą reklamacje. Jutro dadzą znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Plac zabaw jedzie do mnie od środy, dzisiaj już była zapakowany na samochód i już jechał tylko, że odległości 150 km nie pokonali od 10 do 20.30 więc nie wiem, gdzie pijechał, ale do mnie na pewno nie. Jednym słowem człowiek niepoważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ja ostatnio kupowałam czarną farbę do krzeseł. Po otwarciu okazało się, że jest granatowa No to w samochód i z powrotem do sklepu. Okazało się, że z tymi farbami tak jest i odesłali mnie do domu. Pomalowałam więc krzesła na granatowo i są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Słuchajcie wszystkie moje plany się posypały. Nie martw się Podejdź do tego tak, że po prostu prace przesunęły się o kilka dni Szkoda nerwów. Zapraszam na pyszny miodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Pomóżcie!!! Kupiłam swego czasu dywanik 120 na 60 z myślą o łazience, jest to bardzo łądny dywan, w zbliżeniu wygląda tak: ale okazało się, że kolor jest gołębi i nie bardzo pasuje do szarego w łazience. Znalazłam dla niego miejce u córki w pokoju koło łóżka, ale też mi nie leżał, teraz jest w przedsionku i chyba tam najbardziej leży. Odcieniem wpada w ścianę, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 18.06.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nie martw się Podejdź do tego tak, że po prostu prace przesunęły się o kilka dni Szkoda nerwów. Zapraszam na pyszny miodzik Tomkowa Twój wątek śledze na bierząco, tylko z racji tego, że moja komórka ma problem ze wstawianiem postów, pozostaje mi tylko czytać. Dzisiaj kilka razy zaglądałam w oczekiwaniu na efekt, idę do Ciebie się zrelaksować, bo u mnie dzisiaj nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.06.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 I w końcu jest - ostatni element kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Mów, jak się siedzi Miałam od początku mieszane uczucia z tym stolikiem przy ścianie. Ale najważniejsze jest, jak "w praniu" wychodzi Dobrze się korzysta? Kaktusiki prezentują się ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.06.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 MNie się osobiście dywanik w korytarzu średnio podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Mów, jak się siedzi Miałam od początku mieszane uczucia z tym stolikiem przy ścianie. Ale najważniejsze jest, jak "w praniu" wychodzi Dobrze się korzysta? Kaktusiki prezentują się ślicznie! Oj żebym ja miała czas na siedzenie na razie musimy się do niego przezwyczaić, do tej pory nie było miejsca w kuchni do siedzenia, więc po prostu tam nie siedzieliśmy i w zwyczaju nie mamy, ale myślę że z czasem się to zmieni. Do rozpakowywania zakupów sprawdza się rewelacyjnie Drugą sprawą jest fakt, że jeśli teraz projektowałabym kuchnię, na całej ścianie z napisem dałabym wysoką zabudowę, a stołu nie byłoby, bo jak życie pokazuje bez stołu w kuchni można żyć. Jest jak jest, ja jestem z niego zadowolona i w kuchni się pełniej zrobiło i kaktusy jest gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 MNie się osobiście dywanik w korytarzu średnio podoba To mnienie pociesza , bo co ja teraz mam z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Aga, a może u Mikołaja przy łóżku niebieskim, tym większym, będzie z tym dywanikiem dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Aga, a może u Mikołaja przy łóżku niebieskim, tym większym, będzie z tym dywanikiem dobrze? Jutro polece sprawdzić, bo Mały już śpi, ale on (dywan) trochę taki delikatny. To może niech do Majki wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 I mam parapety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 I teraz znowu prośba o pomoc.Na tym wielkim planowałam siedzisko, co o tym myślicie?Robić siedzisko, czy zostawić jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ten dywanik jest właśnie taki delikatny, fajny przed łóżko, żeby małe stópki na nim stawały po przebudzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.06.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ten dywanik jest właśnie taki delikatny, fajny przed łóżko, żeby małe stópki na nim stawały po przebudzeniu To do Majki czy Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Czy tutaj jest ten dywanik? Jeżeli tak, to nie wiem, co Ci nie pasuje, bo wygląda bardzo dobrze Poza tym Maja już będzie z niego korzystać, a zanim Mikołaj zacznie spać w większym łóżku, trochę czasu minie Szkoda, żeby dywanik leżał wyłącznie jako ozdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts