Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na końcu świata - tak się wykańczamy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga elewacja wyszła super. Ja już pisałam, że słupy zostawiłabym białe:yes:.

P.S. Tez mamy antracytowe okna i takie same drzwi wejściowe :)

Inka87 elewacja robi wrażenie zwłaszcza jak się porówna do tego co było, w rzeczywistości jest to po prostu lekki szary kolorek, nie budzący kontrowersji :-) ale o taki efekt mi chodziło.

P.S. Masz bardzo ładne okna i drzwi :-)

Słuchajcie wszystkie moje plany się posypały.

Dzisiaj otwieram farbe do pasków i o dziwo zamiast antracyt, czyli RAL 7016 zastaje w wiaderku turkus i jakimkolwiek sposobem myśląc nie wierzyłam, że z turkusu wyschnie antracyt, więc zapakowałam i pojechałam, stwierdzili, że receptura pomylona i zgłoszą reklamacje. Jutro dadzą znać co i jak.

Pomóżcie!!!

Kupiłam swego czasu dywanik 120 na 60 z myślą o łazience, jest to bardzo łądny dywan, w zbliżeniu wygląda tak:

big_C-fakepath-dywanik-bjs.jpg

ale okazało się, że kolor jest gołębi i nie bardzo pasuje do szarego w łazience. Znalazłam dla niego miejce u córki w pokoju koło łóżka, ale też mi nie leżał, teraz jest w przedsionku i chyba tam najbardziej leży. Odcieniem wpada w ścianę, co myślicie?

P6181963.jpg

Nie martw się :hug: Podejdź do tego tak, że po prostu prace przesunęły się o kilka dni :) Szkoda nerwów. Zapraszam na pyszny miodzik :D

Tomkowa Twój wątek śledze na bierząco, tylko z racji tego, że moja komórka ma problem ze wstawianiem postów, pozostaje mi tylko czytać. Dzisiaj kilka razy zaglądałam w oczekiwaniu na efekt, idę do Ciebie się zrelaksować, bo u mnie dzisiaj nerwy.

Mów, jak się siedzi :D Miałam od początku mieszane uczucia z tym stolikiem przy ścianie. Ale najważniejsze jest, jak "w praniu" wychodzi ;) Dobrze się korzysta? Kaktusiki prezentują się ślicznie! :)

Oj żebym ja miała czas na siedzenie :-) na razie musimy się do niego przezwyczaić, do tej pory nie było miejsca w kuchni do siedzenia, więc po prostu tam nie siedzieliśmy i w zwyczaju nie mamy, ale myślę że z czasem się to zmieni. Do rozpakowywania zakupów sprawdza się rewelacyjnie :-)

Drugą sprawą jest fakt, że jeśli teraz projektowałabym kuchnię, na całej ścianie z napisem dałabym wysoką zabudowę, a stołu nie byłoby, bo jak życie pokazuje bez stołu w kuchni można żyć.

Jest jak jest, ja jestem z niego zadowolona i w kuchni się pełniej zrobiło i kaktusy jest gdzie postawić :-)