Andżelka007 30.05.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Drodzy forumowicze Daaaawno mnie tu nie było ale i budowa już dawno zakończona Życie pisze nam różne scenariusze których nie jesteśmy w stanie przewidzieć a wygląda on tak: Jesteśmy z Warszawy gdzie mamy dom bliźniak ok. 160 m2 dokładnie w Wawrze. Sytuacja zawodowa stawia moją rodzinę przed koniecznością zmiany miejsca zamieszkania na Gdańsk (1-3 lata).W pierwszej chwili planowaliśmy wynająć tu jakieś większe mieszkanie (mamy dwójkę dzieci 12 i 4 lata) ale pomyślałam że warto się zorientować czy ktoś przypadkiem nie ma podobnej sytuacji do nas i nie chciałby się zamienić domem lub mieszkaniem na ok. rok a być może nieco dłużej i zamieszkać w Warszawie. Może jest ktoś kto już tam mieszka a byłby zainteresowany taką wymianą?? Oferta może wydawać sie dość nietypowa ale zbyt dużo pracy, środków i "siebie" włożyliśmy w ten dom aby wynająć go komuś zupełnie obcemu a taka wymiana wg mnie obliguje obie strony do opieki nad powierzonym dobytkiem. Sama jestem ciekawa odzewu na ten anons, więc jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych byłby zainteresowany takim układem będę wdzięczna za kontakt My najchętniej ze względu na dojazd do pracy i przyszłą szkołę zamieszkalibyśmy w dzielnicy Osowa lub Oliwa. Szczegóły oferty zainteresowanym osobom prześlę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts