trzcionek 31.05.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 W jaki sposób wykonać przejście wody do domu z piwnicą.Górna krawędź ławy jest na głębokości około 2m. Czy przepust zrobić pod ławą (jest już wylana) czy może lepiej zrobić w ścianie piwnicy. Woda na działce zakopana jest na około 1,4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 31.05.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Nie rozumiem Twojego problemu.Wchodzisz z rurą do piwnicy pod strefą przemarzania i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trzcionek 31.05.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dokładnie o to mi chodziło naczytałem się forum i zgłupiałem.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 31.05.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Przy nowym budynku oczywiście średnica wykutego otworu te parę centymetrów więcej od średnicy rury mieć ma. Zapas na osiadanie jak mokro to zalecałbym odżałowac na jakiś bitumit nie tylko piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts