Lech 30.06.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam Wykańczam poddasze ( ścianki działowe ) płytą pażdzierzową i zastanawiam się jak zrobić w przyszłości malowanie tych ścian. Sufity i skosy są z płyty gipsowej. Czy można na tą płytę położyć gips czy muszę okleić ją tapetą a póżniej ewentualnie pomalować.Podpowiedźcie jak można zrobić ładną ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 30.06.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Nie wiem czy gips będzie się jej trzymał? Ale mam taki pomysł...Tapeta z włókna szklanego. Jeśli ma być gładka to gładka, jeśli faktura to faktura, a gładką to i można później chyba przeszpachlować, po paździerz ma troszkę nierówną powierzchnię. Jej gips się chyba trzyma, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 30.06.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 obij plyta gk i pomaluj. chyba ze nie chcesz sie kosztowac dodatkowo na plyty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.07.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Najtaniej wyjdzie tapeta. Może być raufaza, jest wiele ładnych wzorów, a pomalowana na delikatny pastelowy odcień naprawdę robi wrażenie. Sam widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lech 02.07.2004 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dzięki za odpowiedźPrzeanalizowałem i dam tapetę a następnie pomaluję pokój.Jest to rozsądny i tani sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts