autorus 31.05.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Wiec mam taki problem. Dane:Pilot dwukanałowy nice z droga radiowa smile. W jednej lokalizacji jeden przycisk otwiera bramę wjazdowa a drugi bramę garażową. Chciałbym zrobić tak aby w drugiej lokalizacji ten sam pilot tymi samymi przyciskami otwierał inne bramy. HELP. Autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 31.05.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 wydaje mi się, że nie ma problemu. Ważne by nie nakładał się zasięg czyli lokalizacja obu odbiorników powinna być dalekoZadzwoń do Nice i tam Ci odpowiedzą dokładnie czy jest to możliwe. http://www.nice.pl/Kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.06.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Najpierw na radio w bramie garażowej przycisnąłem przycisk krótko i mignęła diodka raz. Następnie na pilocie przycisnąłem przycisk który miał sterować bramą przez kilka sekund. Dostałem potwierdzenie 3 krotnego mignięcia diodą. I tyle. Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts