Honorata 30.06.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 gęstość 600 na ściany zewnętrzne, 700 na wewnętzrne, 24 cm, chętnych do sprzedaży zapraszam na priv, to podam konkretne namiary, ile czego pozza tym potrzebne wszystkie inne materialy do stanu surowego otwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estech 14.07.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Mogę załatwić biały beton komórkowy (odpowiednik YTONG-a) z Żelisławic koło Jędrzejowa. Potrzebny jest tylko własny transport. Mogę też załatwić beton z Gorzkowic koło Bełchatowa. Nie wiem czy zna Pani te materiały. Osobiście polecałbym ten z Żelisławic (robiony wg normy DIN) ale też i nieco droższy. Jeśli Panią interesuje to prosze o podanie ilości i wymiarów. Mój numer 501 177 643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts