ulisses_czwa 01.06.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam, Mam spory problem z płytkami, które zostały potraktowane atlas szop 2000. Na płytkach (beżowe lappato) pojawiły się matowe smugi, których nie mogę niczym zmyć. Mam w ten sposób uszkodzonych kilkanaście płytek. Szykuję się do wymiany i mam 11 szt. zapasu, jednakże to wciąż za mało. Pocieszające jest to, ze udało się ten feler dosyć skutecznie zamaskować płynem z Cerpol'a do konserwacji i pielęgnacji kamienia, konglomeratów etc. na bazie terpentyny, wosku i silikonów. Nie wiem jednak na jak długo taki zabieg wystarczy. O płytki pytałem w firmie, gdzie zakupiłem - dzwonili do fabryki, ale tych płytek już nie produkują Szukam po całej Europie - na razie bez efektu... Z pewnością uratowaliby mnie inni posiadacze tych płytek, gdyby odsprzedali mi z zapasu choć po jednej płytce. Czy może ktoś z Was pomóc w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts