Balearic1985 01.06.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Cześć wszystkim, Przesyłam Wam kilka zdjęć mojego salonu którego urządzanie właśnie kończę i mam problem z wyborem stolikia kawowego. Po głowie chodz mii strolik Hay Tray table square 80x80cm, w kolorze czarnym lub białym który konstrukcje i budowę nóg ma podobną jak moje hokery i w miarę by się to komponowało, ale może wy mi podsuniecie jakieś inne pomysły, bo nie jestem do niego w 100% przekonany. Co do koloru to też mam już mętlik w głowie jaki by najbardziej pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Piękny salon i kuchnia! Jak długa jest sofa i ile jest od niej do szafki, na której będzie stał telewizor? Nie wiem, jakie są wymiary stolików pokazanych przez Ciebie na fotce, ale postawiłabym wszystkie trzy Bardzo są fajne. Próbowałeś położyć na podłodze papierowy kwadrat 80x80 cm i sprawdzić jak się prezentuje i czy nie przeszkadza w dojściu do drzwi balkonowych? edit: jesteś pewny, że ten stolik występuje w wymiarze 80x80? Na stronie producenta największy kwadratowy ma 60x60 Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszKow85 28.07.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Nieduży, nowoczesny stolik do kawy z możliwością podniesienia blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.07.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Okropny, wygląda jak skrzyżowanie przewijaka i deski do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 13.04.2019 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Może zainspiruje Was filmik z ciekawymi pomysłami na stolik kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vivi-en 06.05.2019 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Ja wrzuciłabym do Twojego salonu stolik w kolorze jasnego drewna - tak by kolorystycznie dopasować go do półek w meblościance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts