Krystian 30.06.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Jeżeli macie w tym względzie doświadczenia to: - ile kosztuje wyfugowanie 1m2 ? - ile wychodzi zaprawy na 1m2 ? - jaką zaprawę stosowaliście do fugowania (chcę mieć kolor czarny) ? - ile m2 na dzień jest w stanie wyfugować dobry murarz ? Pozdrowienia dla miłośników klinkieru... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 01.07.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ja mam tylko doświadczenia w zakresie samej czynności fugowania. Robiłem to zaprawą Sakret, fugą do płytek i zaprawą Sopro. Ta ostatnia firma na pewno robi taką zaprawę do fugowania w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.07.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Krystian, zużycie fugi podają na opakowaniach, mogą też podpowiedzieć w Centrum Klinkieru ja kupowałam fugę antracytową, bodajże CRH, komin wygląda OK, reszta czeka na zmiłowanie ekipy budowlanej pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.07.2004 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzięki za info... gaga2 - właśnie jutro z rana jadę do znanego nam Centrum klinkieru... Już dzwoniłem, podobno trzeba liczyć 4kg/m2 i mają czarną zaprawę do fugowania. Pytanie co do ceny za 1m2 fugowania nadal aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts