daniel.m 01.06.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Zastanawiam się nad wyborem między fotopułapką z dostępem do sieci, http://spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/151-fotopulapka-covert-special-ops-code-black-3g.html a taką bez dostępu zdalnego do urządzenia http://spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/191-fotopulapka-covert-extreme-black-60-o-duzym-zasiegu.html Sprzęt będzie dodatkowo zabezpieczał domek letniskowy. Nie chodzi ocenę, przede wszystkim o to czy ta funkca zdalnego wysyłania komunikatów jest w porządku i czy warto wyłożyć większe środki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWrocław 02.06.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Akurat te modele, które linkujesz nie są zabawkami, bo miałem styczność z jednym i drugim więc nie widzę podstaw Twoich obaw. Spy-Optic to dobrej jakości sklep (wiem,bo jest we Wrocławiu) Nie wiem skąd jesteś ale jak masz dylemat to najlepiej zadzwoń do nich bądź podjedź bo w dużych miastach mają sklepy stacjonarne. wtedy najlepiej będziesz wiedział co i jak Panie kolego. PS: dla wygody bierz tą ze zdalnymi możliwościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 02.06.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dzięki za informację, właśnie znalazłem więcej informacji w temacie tej ze zdalnym dostępem i jest napisane, że funkcjonalność wysyłanie komunikatów jest ok i wszytko w czasie rzeczywistym. Ale masz chyba rację, sam się wybiorę do nich bo widzę, że mają też sklep na u nas. Polecisz jeszcze jakiś inny dodatkowy sposób do na zabezpieczenie terenu działki? Chodzi o jakieś techniczne zabezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWrocław 02.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Z tego co widzisz to zajmują się też zabezpieczeniami, może najlepiej też ich dopytaj w pozostałych kwestiach, które Cię interesują. Podadzą Ci konkretne przykłady i możliwości stosowania poszczególnych zabezpieczeń, bez gdybania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 03.06.2015 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marek wielkie dzięki za pomoc! Odezwę się jeszcze i dam znać co wynikło w dłuższej perspektywie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 28.07.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam, temat interesujący, jak wyszło?? Jak ostatecznie zdecydowałeś i czy wszystko działa??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts