Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Którą fotopułapkę mam wybrać?

Recommended Posts

Zastanawiam się nad wyborem między fotopułapką z dostępem do sieci, http://spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/151-fotopulapka-covert-special-ops-code-black-3g.html a taką bez dostępu zdalnego do urządzenia http://spy-optic.pl/fotopulapki-i-mikrokamery/191-fotopulapka-covert-extreme-black-60-o-duzym-zasiegu.html Sprzęt będzie dodatkowo zabezpieczał domek letniskowy. Nie chodzi ocenę, przede wszystkim o to czy ta funkca zdalnego wysyłania komunikatów jest w porządku i czy warto wyłożyć większe środki ?

Akurat te modele, które linkujesz nie są zabawkami, bo miałem styczność z jednym i drugim więc nie widzę podstaw Twoich obaw. Spy-Optic to dobrej jakości sklep (wiem,bo jest we Wrocławiu) Nie wiem skąd jesteś ale jak masz dylemat to najlepiej zadzwoń do nich bądź podjedź bo w dużych miastach mają sklepy stacjonarne. wtedy najlepiej będziesz wiedział co i jak Panie kolego.

PS: dla wygody bierz tą ze zdalnymi możliwościami ;)

Dzięki za informację, właśnie znalazłem więcej informacji w temacie tej ze zdalnym dostępem i jest napisane, że funkcjonalność wysyłanie komunikatów jest ok i wszytko w czasie rzeczywistym. Ale masz chyba rację, sam się wybiorę do nich bo widzę, że mają też sklep na u nas.

Polecisz jeszcze jakiś inny dodatkowy sposób do na zabezpieczenie terenu działki? Chodzi o jakieś techniczne zabezpieczenia?

• 1 month później...