Miszcz Jaszczonb 01.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam, Na balkonie, który wcześniej zagruntowałem gruntem Dysperbit mam położoną papę termozgrzewalną. Do progu drzwi balkonowych mam zapasu ok 3,5cm i chciałbym wykonać cienką szlichtę tak by zostawić miejsce na klej i gres. Chcę do tego wykorzystać zaprawę wyrównującą CEKOL ZW-04 oraz siatkę zbrojeniową 10x10. Miałem już okazję wykorzystać tę zaprawę przy wyrównaniu powierzchni balkonu pod papę i jest naprawdę dobra. No i pytaniaCzy ta zaprawa, jako szlichta pod gres będzie dobrym rozwiązaniem z siatką zbrojeniową?Czy zalecane jest gruntowanie papy przed położeniem zaprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 02.06.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts