zielonooka 13.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja tez mam nadzieje ze Osowa pisac bedzie...w kwesti wyjasnienia - fanka poezji nie bylam, nie jestem i nie bedei nawet nie przeczytalam wszystkiego ( jak jeszcze bylo) w calosciale uwazam ze Osowa pisac ...powinnai nie przejmowac sie krytykapozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 13.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 A co tu się ..... porobiło ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 15.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dlaczego ludzie są tacy podli? Gdzie nie zajrzeć, na forach, w komentarzach do serwisów informacyjnych, wszędzie wylewają jakąś wstrętną żółć. Niczego nie uszanują, nawet tragedii ludzkiej, śmierci, nawet świętości. Nie wiem, nikt ich w dzieciństwie nie kochał, życie się nie ułożyło, odzywają się niespełnione nadzieje, kompleksy... Skąd tyle jadu? Zamiast wziąć się za coś pożytecznego, konstruktywnego dla siebie, czy choćby przyjemnego, uprawiają lenistwo i pielęgnują kołtuństwo - bo takie wyżywanie się na tym, co inne, "poszukujące", drażni właśnie kołtuna przyzwyczajonego do szarej miernej egzystencji (a raczej tylko istnienia, bo egzystencja w znaczeniu filozoficznym to już coś więcej niż tylko żarcie i oddychanie). Osowa, może miałaś rację. Może zrobiłabym tak samo.Ale pielęgnuj nadal w sobie tę wrażliwość... I nadal poszukuj lepszego świata... w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Stander - ja mam teorie ze jest tak bo...to jest anonimowe 99% tych wylewaczy jadu jak by stanelo oko w oko a nie ukrywalo sie za ekranem, byliby milutcy grzeczniutcy i cichutcy A w zaciszu domu za monitorem... łatwo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ...ja wiem, że to nie poezja ale ...kabareciarza może przyjmiecie na te smutki : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66153&highlight= J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 29.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Afogleeetoososieroschosiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts