Zen_S 02.06.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Szukam sprawdzonego dewelopera w Szczecinie, z którym można negocjować, który ma za sobą dobre projekty i nie bawi się w tanie materiały i oszustwa. Nie chcę podawać z nazwy, ale są tacy, że pobudowali mieszkania na podmokłych terenach, ściany złapały grzyba po kilku miesiącach, w garażach woda itp, a nie sposób wszystkiego samemu sprawdzić, zwłaszcza jak się tylko chce kupić mieszkanie na lata, a nie jest się specem. Interesują mnie raczej mieszkania dwupokojowe szczecin dla rodzin (wózkarnie, place zabaw, blisko szkoła, a nie odludzia na wzgórzach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adi_K 03.06.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Z tego co piszesz to możesz spróbować zobaczyć dewelopera, który buduje na MODEROWAN. Doświadczenie jest, z tego co wiem, to materiały też solidne, ale najlepiej sprawdź u nich bezpośrednio, czy takie coś Vi odpowiada MODEROWAN Ja szukam czegoś na wynajem głównie pod studentów, ale póki co temat za drogi. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Ja kupiłam w Sanix- tour większość znajomych tam pokupiła mieszkania -są naGumieńcach na Gen.Maczka fajne rozkłady można negocjować i dobre materiały. Moje dopiero się buduje - nr 18 budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolemsky 11.06.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Mój brat kupił mieszkanie za pośrednictwem firmy ze Szczecina 3 Kąty - tutaj masz link do ich strony: www.3katy.pl .Pomagają wyszukać dom czy mieszkanie, negocjują ceny. Z profesjonalną firmą dużo szybciej można znaleźć mieszkanie, jak człowiek wie czego chce szukać. Na własną rękę to dużo więcej czasu zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.08.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 nie zgodzę się samemu też znajdziesz i poradzisz sobie...pośrednicy chapią 6% prowizji a mają bazę danych ogólną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts