Tomasz Brzęczkowski 11.06.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Miałeś Brzęczkowski nie kłamać. Wszystko ma swoje granice, reklama również. Niedawno dostałeś bana za wypisywanie głupot. Chcesz kolejnego? W takiej sprawie! Z walkę z głupotą? Z największą przyjemnością. Jak Pan ma być tym myślącym i arbitrem !!! To nawet zaszczyt mieć bana. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.06.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 W takiej sprawie! Z walkę z głupotą? Z największą przyjemnością. Jak Pan ma być tym myślącym i arbitrem !!! To nawet zaszczyt mieć bana.Daruj sobie te infantylne uwagi. Nie pisz głupot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 12.06.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Nie pisz głupot i tyle. - Izolacja od gruntu -Odzysk ciepła z wentylacji -System utrzymujący komfortową temperaturę. Więcej głupot nie pamiętam, za wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.06.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 - Izolacja od gruntu -Odzysk ciepła z wentylacji -System utrzymujący komfortową temperaturę. Więcej głupot nie pamiętam, za wszystkie...Znalazłoby sie jeszcze parę z generowaniem dźwięków przez gładkie kanały włącznie ale te trzy to faktycznie tematy w których brylujesz jako kompletny dyletant, wiedzę zastępując domniemaniami. Do0brze, że to w końcu dostrzegłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 12.06.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Fajnie, że Pan czyta. Piszę dość prosto, tak by nawet przy bardzo małym poziomie wiedzy coś czytający zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.06.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Fajnie, że Pan czyta. Piszę dość prosto, tak by nawet przy bardzo małym poziomie wiedzy coś czytający zrozumiał.Prosto piszesz faktycznie ale ja powód widzę inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 15.06.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Prosto piszesz faktycznie ale ja powód widzę inny. Wszyscy ten powód znają. Ale: Takie rzeczy jak faktyczne zużycie kWh bardzo łatwo się sprawdza, dlatego zamiast faktów są ataki, bany itp. To normalne. Pan się przyzna, że dom Pana zużywa 60kWh/m2? Dwa razy tyle co przy ogrzewaniu bezpośrednim? Wielokrotnie prosiłem Pana Brzęczkowskiego aby w moim domu założył mi nie centralne abym zużywał nie więcej jak 30kWh/m2. Wielokrotnie nawet nie raczył się odnieść do mojej propozycji, tu tez tego nie zrobi bo co innego gadać czary mary a co innego wziąć odpowiedzialność za to co się wygaduje. To jak tam Panie Brzęczkowski moja kasa jest przygotowana, czekam na realizację Pańskiego pomysłu na ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts