hanna1981 03.06.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Witam wszystkich!Poszukuję dobrego lasera budowlanego do zastosowań wewnątrz i na zewnątrz.Na rynku jest wielu producentów laserów i ciężko się na coś zdecydować.Robiłam rozeznanie i pomimo moich wcześniejszych przypuszczeń że Bosch to najlepsze rozwiązanie, okazuje się że nie.Poważne i duże firmy pracują na sprzęcie Trimble. I tak właśnie trafiłam na model, który odpowiada mi najbardziej - Spectra Precision HV301.M.in. 4 prędkości rotacji i 4 zakresy skaningu, elektroniczny system poziomowania w poziomie i pionie, wyznaczanie płaszczyzny poziomej lub pionowej, kąta prostego i pionu.Stąd moje pytanie: czy ktoś pracował na tym modelu? A może na jakimś innym tej firmy?Proszę o Waszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz, 31.07.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Czy ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts