kordo 30.06.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czy ktos ma doświadczenia z meblami kuchennymi firmy Elprim-wika z Żurawca k/Elblaga.Jaka jakość? Jaka cena - w porównaniu np. z BRW? Jak sie sprawdzają?W "szukaj" nic nie znalazłam. Na zdjęciach i w sklepie wygladają zachęcająco. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Mam zamiar kupic meble do kuchni tej firmy w sklepie pod warszawą. Wyglądają dobrze i maja atrakcyjna cenę... A może ktoś już je użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izunia 01.07.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ja..tez..szukam..fajnych..mebli..?..czy..one...są..drewniane?..i..gdzie..ten..sklep..pod..Warszawą...zeby..mozna..zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordo 01.07.2004 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Maja takze meble drewniane wg mnie b. ładne - podaje namiar na stronę http://www.elprim-wika.com.pl/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izunia 02.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 faktycznie..bardzo..ładne..meble..bede...musiala..sie..przejsc..i..zobaczyc..jak..sie..ksztaltuje..oferta..cenowa pozdrawiam..wszystkich..forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastursja 07.07.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 ja mam meble z elprim olcha barwiona na wisnie sa super a i cena ok kupione w szczecinie , wyslala bym zdjecie ale nie mam zielonego pojecia jak. Jezeli chcecie kupic to polecam solidna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 08.07.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 ja mam meble z elprim olcha barwiona na wisnie sa super a i cena ok kupione w szczecinie , wyslala bym zdjecie ale nie mam zielonego pojecia jak. Jezeli chcecie kupic to polecam solidna praca. a możesz wysłać na priva? bardzo mi na tym zależy bo właśnie je zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 A jakie mają ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastursja 10.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 mniej wiecej 17 tys - w to wchodzi zmywarka , okap, bateria, zlewozmywak i oczywiscie szafkiz milom checiom przesle zdjecia ale musze miec e- mail , lub moze ktos wie jak sie wkleja zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordo 11.07.2004 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 moze ktos wie jak sie wkleja zdjecia Aby wkleić fotografię, musi być ona umieszczona gdzieś w internecie. Na przykład na Twojej stronie WWW. Nie musi być ona wyświetlana na Twojej stronie. Wystarczy że istnieje w katalogu. Następnie: Wpisujesz adres tego zdjęcia ( http://nazwa_twojej_strony/nazwa_fotografi.jpg ), zaznaczasz cały adres przeciągnięciem myszki i klikasz na opcję "Img". To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 14.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 odświeżam temat, bo stoję dokładnie przed dylematem założyciela wątku - BRW czy Elprim-Wika? Z jednej strony w BRW ładnie zaprojektowali mi kuchnię i jestem zadowolony z ich doradztwa, z drugiej słyszałem o nich różne opinie odnośnie jakości, a Elprim to firma w końcu specjalizująca się w kuchniach. No i Elprim jednak jest o ok. 10% tańszy, a obecnie dwa razy oglądam już każdą złotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts