SoA 03.06.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Witam, szukam sprawdzonej, solidnej i przystępnej cenowo firmy wykonującej studnie głębinowe w rejonie Krakowa. Niestety dotychczasowe ekipy (podczas rozmowy) nie przekonały mnie swoim "profesjonalizmem". Będę wdzięczny za wszelkie informacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 03.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Witam, szukam sprawdzonej, solidnej i przystępnej cenowo firmy wykonującej studnie głębinowe w rejonie Krakowa. Niestety dotychczasowe ekipy (podczas rozmowy) nie przekonały mnie swoim "profesjonalizmem". Będę wdzięczny za wszelkie informacje. pozdrawiam Mogę z ręką na sercu polecić profesjonalnego wykonawce z moich okolic, który wiercił u mnie. Nie będę tu robił reklamy. Jeśli mam podać dane na priv, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SoA 05.06.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Mogę z ręką na sercu polecić profesjonalnego wykonawce z moich okolic, który wiercił u mnie. Nie będę tu robił reklamy. Jeśli mam podać dane na priv, to daj znać. stefan_ems bardzo proszę o dane na priv, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegk 10.02.2016 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Mogę z ręką na sercu polecić profesjonalnego wykonawce z moich okolic, który wiercił u mnie. Nie będę tu robił reklamy. Jeśli mam podać dane na priv, to daj znać. Czy ja również mógłbym prosić o namiary na priv. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts