marcinjaskolski 06.02.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Jak wybierzesz już ogrodzenie drewniane to powiem CI czym je skutecznie zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 06.02.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Czekam na informację czym skutecznie zabezpieczyć ogrodzenie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betafence 12.02.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jakiego producenta do ogrodzenia panelowego malowanego proszkowo polecacie ? do ogrodzenia 160 metrów Polecamy produkty Betafence, ocynkowane i powleczone proszkiem poliestrowym. Posiadamy ponad 100-letnie doświadczenie w branży ogrodzeń, dlatego gwarantujemy najwyższą jakość wykonania, potwierdzoną długoletnią gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manniek 20.03.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 U nas akurat nie było dużego wyboru. Boki i tył zrobiliśmy w siatce i słupki. Zastanawiałem się tylko czy kupić słupki w markecie czy takie na lata. Ostatecznie wybór padł na takie solidne. Akurat znalazłem tutaj http://www.wszystkoitanio.com/index.php/opis,297,330,slupki,ogrodzeniowe,,slupki,ogrodzenie.htm . Część kupiłem słupków a część rur o tej samej średnicy bo tez mieli i sam sobie zrobiłem. Z przodu mam już wymurowane słupki tylko zastanawiam się jeszcze nad bramą, suwaną albo tradycyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gejzer33 31.03.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ja też mam u siebie metalowe przesła i moim zdaniem rozwiązanie sto razy lepsze niz drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remontowy 05.04.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 To prawda z drzewem jest znacznie więcej pracy i też nie jest takie trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markon33 06.04.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o ogrodzenie to według mnie najlepszym rozwiazaniem jest ogrodzenie metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faron55 11.04.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Moim zdaniem 150 to w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilan 12.04.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Ja też uważam że metalowe będzie niezawodne, drewno nie będzie takie trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betafence 13.04.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o ogrodzenie to według mnie najlepszym rozwiazaniem jest ogrodzenie metalowe Zgadzamy się w 100%, jednak ważna jest zastosowana powłoka antykorozyjna, która decyduje o żywotności ogrodzenia. W Betafence dbamy o najwyższą jakość naszych produktów, czego dowodem jest 20-letnia gwarancja na asortyment z linii Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 27.06.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witajcie, nie wiem czy to dobre miejsce, ale może ktoś doradzi. Muszę zadecydowac o kształcie ogrodzenia frontowego. Wstępnie mam takie 3 wersje. Po prawej ma być wiata na drewno do kominka, śmietnik odpowiednio obok (juz bez zadaszenia) lub po lewej (wtedy zadaszony). Ewentualnie mogłabym dostać zgode od sąsiada na śmietnik przy granicy działki z lewej. Aha, wjazd jest od południa, murki maja być z klnkieru dość wyrazistego (nie jest jednolity), wypełnienie ażurowe metalowe w poziomie. Mi najbardziej podoba się wersja nr 1 od góry, ale boję się, że muru będzie za dużo, za cięzko i że będziemy zbyt odgrodzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip75 20.07.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Tęż mamy ogrodzenie panelowe stalowe.Szybko się je montuje .Nie jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts