ciaper 03.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Mam pytanie dotyczące płytek. Zakupiłem w sklepie internetowym płytki do łazienki. Otrzymałem kilkanaście opakowań - widać, że opakowania są stare (np. z 2011 roku), poszarpane, z widocznymi starymi i świeżymi zaciekami na opakowaniach... Zastanawiam się, czy to nie będzie miało wpływu na jakość płytek ? nie powinienem ich od razu wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 03.06.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Raczej to nie pieczywo nie zeschło się . Jeżeli same płytki są ok to nie ma co rozmyślać . opakowania i tak do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 To, czy są stare, czy nowe, i w jakim stanie są opakowania nie jest tak wazne, jak to, aby wszyskie byly z jednej serii (tonacji)Jeśli nie, to i kolor i rozmiar mogą się różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts