Renata B 23.02.2017 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Łazienka cudnie wygląda! Świetnie kolor dobrałaś A co nam w wiatrołapie pokazałaś? Dobrze widzę głęboką ciemną zieleń? Bardzo dobrze widzisz Asiu To bardzo ciemna, butelkowa zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.02.2017 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Bardzo sie cieszę ze łazienka sie podoba W przyszłym tygodniu będę mogła ja pokazać w 90% ukończona. Pralnie i wiatrołap rownież. Teraz jestem na etapie salonu z jadalnia. Powolutku dom zaczyna wyglądać jak dom, nie jak budowa, co mnie niezmiernie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2017 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Niesamowity efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 03.03.2017 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Niesamowity efekt Dziękuje Pusiu, Niebawem pokaże więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.03.2017 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Niebawem pokaże więcej Liczymy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.03.2017 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Reniu czekam na to niebawem Pokaż jakieś nowe fotki, proszę Twój dom będzie nieprawdopodobny, nasz genialne pomysły i świetny gust:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.04.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Reniu jak postępy prac w domku?Pewnie już sporo wykończyliście może jakaś fotorelacja?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 22.08.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 I cisza? Tak długo? Chciałam zobaczyć więcej. Jak kuchnia itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 18.01.2018 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Hej Reniu!Pewno już mieszkacie, daj znać co u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 18.01.2018 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 O jak miło! Nie sądziłam, ze mnie tu jeszcze ktoś pamięta Mieszkamy Danusiu, Dano. Sporo jeszcze pracy przed nami, ale już mieszka się wspaniale. Pokaże ciut dziś i obiecuje pokazać nieco więcej po weekendzie. Zaczynam od serca domu, czyli kuchnia Wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 18.01.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Hurrraaaa! Wreszcie jesteś Kuchnia boska, absolutnie cudowna klasyczna a zarazem bardzo odważna. Świetne połączenie kolorów. Czekam na kolejne fotki i już nie znikaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 19.01.2018 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Kominek, jeszcze nie dokończony.... I zdjęcie domku Niestety buro i ponuro pomimo bieli wiec i zdjęcie nie jest najlepsze I nie mogłam nie pokazać naszej drogi do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 19.01.2018 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 I kotłownia-pralnia na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.01.2018 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Cudowna droga do domu Wnętrza też masz przepiękne - klasyczne, ale z duszą Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 19.01.2018 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Dziękuje Iscierko Nie mogę zapomnieć również o pokazaniu naszej ekipy sprzątającej, najlepsza na świecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 19.01.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Reniu delektuję się ciepłem Twojego domku. Cudowny klimat stworzyłaś. Bardzo podoba mi się kominek w takiej wersji.Droga przez las do przytulnego, ciepłego gniazdka wygląda zachęcająco, nawet w najgorszą śnieżycę. Magicznie to wygląda:rolleyes:Oczywiście pomocnicy pierwsza klasa i to chyba cieszy cię najbardziej ,prawda?Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.01.2018 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Z taką ekipą, to nie dziwne, że dom pięknie wygląda! Śliczne wnętrza, takie swojskie i ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 22.01.2018 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 14.03.2018 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Reniu czekam na dalsze fotostory z Twojego cudownego domu!Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonamęża 06.05.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Dziękuje Iscierko Nie mogę zapomnieć również o pokazaniu naszej ekipy sprzątającej, najlepsza na świecie! Dzień dobry. Wraz z mężem przymierzamy sie do zakupu projektu domu Wrzosowo2. Dla nas ten dom ma charakter. Dzisiaj natrafiłam na Pani dziennik który pokazuje piękno tego domu i styl jaki lubimy. Może nie doczytałam lub przeoczyłam wpisy na temat dokonanych zmian w budynku. Interesuje mnie, czy podnosiła Pani ścianę kolankową? Czy sam dach został nieco skrócony? proszę o podzielenie sie doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts